image.jpg

 

Vaikka ruoho on ulkona vihreää, niin parveke ainakin on puettu talvipukuun 🙂 Toin partsille lampaantaljan, suuren lyhdyn, kanervia ja pehmoisia tekstiilejä, kuten neulotun tyynynpäällisen. Tarkoitukseni olisi kesällä hieman uusia parvekkeen kalustusta. Viime kesänä uusimme jo parvekkeen laudoituksen hiomalla ja maalaamalla sen kuultovalkeaksi. Lisäksi teimme itse uuden parvekesohvan (kurkkaa tästä lisää). Ensi kesän projekti olisi hankkia hieman kevyempi parveketuoli ja pöytä. 

Tällä hetkellä parvekkeen tunnelma on kuitenkin kuvissa näkyvä, ja tykkään tästä pehmeästä lookista myös paljon. Aika vähällä käytöllähän parveke nyt talvisin on, mutta haluan kuitenkin sen olevan kotoisa ja osa muuta huoneistoa.

 

image.jpg

 

Ostin muuten alla olevassa kuvassa näkyvän Everyday designin suuren säilytyskassin ja telineen marraskuun lopussa järjestetystä ystävämyynnistä. Teline ja kassi on samanlainen kuin jo tunnettu Helsinki -säilytysteline. Mutta nyt tätä säilytysjärjestelmää saa myös entistä isommassa koossa. Ihan täydellinen säilytysratkaisu esimerkiksi vaikka tyhjille pulloille! Juurikin siihen tarkoitukseen käytän omaa telinettäni. Tuohon saa mahtumaan tosi paljon pulloja ja ne säilyvät piilossa katseilta, eikä niiden väliaikainen säilytysratkaisu vie paljoa tilaa! Suosittelen lämpimästi 🙂 Tämä minun ostamani kappale taisi olla jokin mallikappale, mutta eiköhän niitä ole pian tulossa myyntiin.

 

image.jpg

image.jpg

 

Jeee, vielä tämä päivä töitä ja sitten joululomille! Voi kuinka paljon odotankaan hetken rauhoittumista! Rauhaisaa joulu kaikille jo tässä vaiheessa 🙂