image.jpg

 

Vielä ehtii onneksi tekemään joululahjavinkit -postauksen, ja tämä on nyt tällainen sisustajalta sisustajalle 🙂 Ajattelin toteuttaa tämän vähän eri henkeen, kuin että poimisin valmiita kuvia kauppojen sivuilta.. Eli tässä siis juttuja mitkä olen vastikään myös omaan kotiini hankkinut. Olen siis lahjonut itseäni jo hieman ennen varsinaista jouluaattoa, mutta mitäpäs se haittaa, heh!

Sisustaja tykkää (tai no ainakin tämä sisustaja) kaikenlaisista ihanista kynttilä/asetelma ratkaisuista. Ihana valinta joululahjaksi sisustajalle on esimerkiksi By Lassenin kyntteliköt, ja muut pienet sisustustavarat. Näistä mainittakoon Kubus-kulho, Kubus-kynttilänjalat ja pienet Frame-säilytyslaatikot. Itse asiassa hemmottelin jo itseäni valkoisella Lassenin Line-kynttilänjalalla, jonka ostin itselleni tori.fi:sta. Se on aivan IHANA!

Lisäksi sisustaja tykkää kovasti Kählerin vaaseista. Haaveissani olisi hankkia Kählerin suuri Omaggio vaasi, joka olisi erittäin kaunis maljakko kukka-asetelmille. Myös pienet Kählerin vaasit ilahduttavat sisustajaa 🙂 Ostin itselleni kaksi pientä Kählerin kukkavaasia viimeisimmältä Oulun reissulta. Satuin löytämään vaasit vielä puoleen hintaan, joten yksi maljakko maksoi n. 7€. Keksin eilen laittaa näihin maljakoihin pitkät kynttilät, jolloin vaaseilla on nyt kaksikin käyttötapaa! 

 

image.jpg

 

Hauska lahjaidea on myös Vitran pallomagneetit, Wall Balls. Nämä pallot ovat tuttuja Vitran Hang it all-naulakosta. Ostin omani Artekin Aitasta, ja hintaa noilla oli 21€. Pallot ovat hauskan näköisiä, vaikka jääkaapin ovessa, eteisen muistitaululla tai String-hyllyn kyljessä.

 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

 

Itse olen tykästynuyt kovasti erilaisiin pestäviin paperipusseihin. Uashmamalta löytyy ihania paperipusseja, ja uusin alelöytöni on tämä suuri Uashmaman paperipussi, jossa on kantohihna. Tätä voisi käyttää esimerkiksi pyykkipussina, lehtikassina tai kuten minulla nyt, viherkasvin ruukun suojana. Pienempiä paperipusseja voi käyttää esimerkiksi eteisessä avainten säilytypussina, leipäpussina, pienen tavaran säilytyspussina esimerkiksi makuuhuoneessa, tai pienten viherkasvien koristajana. Kaikki edellä mainitut säilytystavat ovat minulla käytössä, hahah 😀 Uskoisin siis, että sisustaja tykkäisi kovasti myös tästä joululahjasta 🙂

 

image.jpg

image.jpg

 

Tällaisia lahjaideoita siis täälläpäin. Mielestäni lahjojen antaminen ja saaminen on ihanaa, ja näenkin vaivaa lahjojen miettimiseen ja paketointiin. Hyvän lahjan ei tarvitse olla kallis, kyse on kuitenkin toisen muistamisesta. Siksipäs osa minun antamista lahjoista on myös itsetehtyjä, eikä mitenkään hintavia. Mutta enempää en niistä paljasta 😀 Pakettien sisältö paljastukoon lahjansaajalle vasta torstaina 🙂 Rauhaisaa joulun odotusta!