image.jpeg

 

Meillä ei ole isoa koristeltavaa joulukuusta, mutta halusin kuitenkin laittaa muutaman joulupallon jonnekin roikkumaan. Keksinkin ripustaa Iittalan Aitio-laatikon reunaan joulupalloasetelman ja heittää sen ympärille vielä kauniit jouluvalot. Ostin joulupallot Stokkalta ja tuunasin valkoisia palloja vielä mustalla dymoteipillä. Kirjoitin toiseen palloon ”Merry” ja toiseen ”Christmas”, haha todella omaperäistä :DD Valonauha on ledeistä ja rautalangasta tehty, ja siinä on pattereilla toimiva ajastin. Näitä saa muutamalla eurolla mm. Anttilasta. 

Aitio-laatikko sijaitsee valkoisen Normann Copenhagenin tarjoiluvaunun yläpuolella, ja ajattelin luoda jouluista tunnelmaa myös tälle pikku pöydälle. Halusin luoda joulutunnelmaa hillityin elementein, joten siksipäs koristeet pöydällä ovat kaikki valkoisia. Isot kynttilät laitoin valkoiseen pussukkaan, jolloin niitä ei tarvitse kaivaa aina kaapin perältä. Näitäkin minulla menee kolme kappaletta päivässä, sillä aina on kynttilät palamassa 🙂 

image.jpeg

 

Tulisipas jo lunta tänne eteläänkin! Pohjoisen ihminen kaipaa sitä kovasti. Ei auta vaikka kuinka yrittää kotia koristaa, sillä kyllä se lumi joulufiiliksen tekee!