image.jpg

 

Ei näy loppua näille mun jouludecor-postauksille 😀 Kuvissa näkyy olohuoneen String-hyllyn jouluilme. Laitoin Granitista ostettuun lasipurkkiin koiran ulkoilutuslenkiltä poimitun kuusenoksan ja alimmalle tasolle pari paperipalloa. Helppoa ja kaunista 🙂 

Olen kovasti tykästynyt paperikoristeisiin, ja nuokin pallot olen ostanut parilla eurolla Ikeasta. Niitä löytyy askartelupuolelta, ja pakkaus sisältää erikokoisia palloja, harmaita ja valkoisia. Pakkauksen mukaan pallot on tarkoitettu lahjapakettien koristeeksi, mutta itse kiinnitin pallot molemmilta sivuilta toisiinsa kiinni, jolloin pallot ovat kokonaisia, ei puolipalloja 🙂 

 

image.jpg

 

Vielä on muutama joulukoristus jäljellä, mutta onneksi on vielä päiviä jouluunkin! Vinkkaampas vielä seuraamaan blogiani niin facebookissa, kuin instagramissa @hurmaavanvalkeaa. Varsinkin instan puolelta löytyy kivoja koti- ja tunnelmakuvia 🙂