image.jpg

 

Nyt vuorossa jouluasetelma vol. 3 ūüėÄ T√§m√§ jouluinen jouluasetelma l√∂ytyy olohuoneen lipaston p√§√§lt√§, johon on muuten vasta vaihdettu uudet nahkaiset vetimet. Tykk√§√§n melko hillityist√§ joulukoristuksista ja t√§ss√§kin v√§rit ovat aika neutraalit.¬†

 

image.jpg

image.jpg

 

Vihre√§ tarjotin on Hayn, ja sen p√§√§lle olen laittanut Kodin ykk√∂sest√§ hankitut mustat kuuset ja valkoisen hirven. Iittalan valkoinen Nappula-kynttil√§njalka sopi viel√§ kivasti asetelmaan, joten lis√§sin sen viel√§ hirven taakse. Tykk√§√§n vaihdelle sein√§ss√§ olevia postikortteja, ja nyt sein√§lle p√§√§sikin jouluisemmat kuvat. ”Kultainen” suuri timantti on kirpparil√∂yt√∂.

 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

 

Fiikus on siirtynyt parvekkeelta sisätiloihin, ja testasin sen ympärille patterilla toimivia ledivaloja. Aika nätin näköinen! Jos muuten heräsi kiinnostus noista lipastossa olevista nahkavetimistä, niin tästä voit käydä katsomassa aiheeseen liittyvän postauksen. 

 

image.jpg

 

Mielest√§ni joulussa on parasta kaikki t√§m√§ jouluun liittyv√§ kodin laittaminen ja itse joulun odottaminen. Tykk√§√§n ostaa lahjoja hyviss√§ ajoin etuk√§teen, enk√§ harrasta viimetingassa tehtyj√§ paniikkiostoksia. Jos l√∂yd√§n jotain, mink√§ tied√§n sopivan erityisen hyvin jollekin lahjansaajalle, saatan ostaa sen jo monta kuukautta ennen joulua, tai vaikka syntym√§p√§iv√§√§. T√§ll√∂in selvi√§√§ monesti paljon halvemmalla ja tietysti lahja on silloin my√∂s saajansa n√§k√∂inen. L√∂ytyyk√∂ kelt√§√§n muulta kotoa ”lahjakaappia”, haha :DD Se on kuulkaas k√§tev√§! Ei tarvitse ostaa paniikissa jotain kallista kr√§√§s√§√§, vink vink ūüôā

 

Hyvää joulunodotusta kaikille!

 

ps. Viel√§ tulee lis√§√§ jouluasetelma-postauksia ūüôā