image.jpg

 

Nyt vuorossa jouluasetelma vol. 3 😀 TĂ€mĂ€ jouluinen jouluasetelma löytyy olohuoneen lipaston pÀÀltĂ€, johon on muuten vasta vaihdettu uudet nahkaiset vetimet. TykkÀÀn melko hillityistĂ€ joulukoristuksista ja tĂ€ssĂ€kin vĂ€rit ovat aika neutraalit. 

 

image.jpg

image.jpg

 

VihreĂ€ tarjotin on Hayn, ja sen pÀÀlle olen laittanut Kodin ykkösestĂ€ hankitut mustat kuuset ja valkoisen hirven. Iittalan valkoinen Nappula-kynttilĂ€njalka sopi vielĂ€ kivasti asetelmaan, joten lisĂ€sin sen vielĂ€ hirven taakse. TykkÀÀn vaihdelle seinĂ€ssĂ€ olevia postikortteja, ja nyt seinĂ€lle pÀÀsikin jouluisemmat kuvat. ”Kultainen” suuri timantti on kirpparilöytö.

 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

 

Fiikus on siirtynyt parvekkeelta sisÀtiloihin, ja testasin sen ympÀrille patterilla toimivia ledivaloja. Aika nÀtin nÀköinen! Jos muuten herÀsi kiinnostus noista lipastossa olevista nahkavetimistÀ, niin tÀstÀ voit kÀydÀ katsomassa aiheeseen liittyvÀn postauksen. 

 

image.jpg

 

MielestĂ€ni joulussa on parasta kaikki tĂ€mĂ€ jouluun liittyvĂ€ kodin laittaminen ja itse joulun odottaminen. TykkÀÀn ostaa lahjoja hyvissĂ€ ajoin etukĂ€teen, enkĂ€ harrasta viimetingassa tehtyjĂ€ paniikkiostoksia. Jos löydĂ€n jotain, minkĂ€ tiedĂ€n sopivan erityisen hyvin jollekin lahjansaajalle, saatan ostaa sen jo monta kuukautta ennen joulua, tai vaikka syntymĂ€pĂ€ivÀÀ. TĂ€llöin selviÀÀ monesti paljon halvemmalla ja tietysti lahja on silloin myös saajansa nĂ€köinen. Löytyykö keltÀÀn muulta kotoa ”lahjakaappia”, haha :DD Se on kuulkaas kĂ€tevĂ€! Ei tarvitse ostaa paniikissa jotain kallista krÀÀsÀÀ, vink vink 🙂

 

HyvÀÀ joulunodotusta kaikille!

 

ps. VielĂ€ tulee lisÀÀ jouluasetelma-postauksia 🙂