image.jpg

 

Terveisiä Oulusta! Käytiin tuomassa tänne joulutervehdykset ja nyt ollaankin jo lentokentällä matkalla takaisin kohti Helsinkiä. Perinteiselle Oulu-reissulleni kuuluu aina vierailut kaupungilla ja tietysti sukulaisilla. Tälläkin kertaa kävin torilla sijaitsevassa Lifestylenordic-sisustusmyymälässä, josta mukaan tarttui Kählerin pienet kukkavaasit. Lisäksi kävin kurkkaamassa myös Oulun uutuuden, sisustusliike MIA Designin, josta tykkäsin todella paljon!

Rotuaarillekin oli tehty kivoja pieniä jouluaittoja, joissa myytiin mm. leipomo- ja käsityötuotteita. Lounas nautittiin tietysti Puistolassa 🙂

image.jpg

Kävin myös testaamassa Cafe Roosterin hampparit, ja koko pöytäseurueemme oli todella tyytyväinen annoksiinsa. Roosterin sisustus on erittäin viihtyisä ja rakennus onkin rempattu talolle sopivalla tyylillä. Alla olevat kuvat on juurikin Roosterista napattu.

 

image.jpg

 

Tämän päivän kohokohta oli Balmuirin ystävämyynnit, joista nyt samalla vinkkaan teillekin! Ne järjestetään Oulun Ruskossa nyt tällä viikolla vielä to-la. Itse ostin ihanan tumman harmaan pellavatorkkupeiton. Hintaa peitolle jäi 50€, eli ei paljon! Lisäksi matkaan lähti myös pieniä Balmuirin kynttilöitä.

image.jpg

 

Nyt lentokoneeseen, heido 😀