image.jpg

 

Kuten eilen lupasin, tästä starttaa ensimmäinen postaus koskien kotimme joulutunnelmaa. Olen siis tehnyt kotiimme useamman jouluisen asetelman ja tässä nyt ensimmäisenä vieras-/työhuoneen joululook. 

Toinen String-hyllymme löytyy siis työpöydän yläpuolelta, ja toinen on olohuoneessa. Tämän asetelman pidin mahdollisimman keveänä, mutta halusin hyllyyn kuitenkin vähän joulufiilistä. Paperipallot on Ikeasta (löytyy askarteluosastolta), messinkinen kynttelikkö sekä tarjotin kirpparilta, pahvilaatikko Nougatista, ja kengät on mun vanhat 🙂

 

image.jpg

 

Pöytä toimii minulla useasti myös meikkauspöytänä, ja siksipä pöydän keskeltä löytyykin Nomess Copenhagenin puinen laatikko, jossa on kätevä meikkipeili. 

 

image.jpg

 

Havut nappasin koiran ulkoilutuslenkiltä ja niitä onkin meillä aika monessa paikkaa maljakoissa. Kuusen- ja havunoksilla saa kyllä helposti hillittyä joulutunnelmaa aikaiseksi!

 

image.jpg

image.jpg

 

Kuvat olivat tällä kertaa aika sinertäviä, mutta satuin kuvaamaan juuri silloin kun viimeiset valonsäteet pilkistivät ulkoa. Noh, menkööt tämä vaikka Blue Christmas -teemalla 😀 

Seuraavassa postauksessa kurkitaan keittiön pöydän jouluasetelmaan. Silloin taas lisää joulutunnelmaa 🙂