image.jpg

 

Keräsin tähän nopsaa omasta Pinterest-tilistäni erilaisia kivoja jouluasetelmia. Mä oon täällä ihan jouluhöperönä, haha 🙂 Jouluasetelmista inspiroituneena ajattelin pyöräyttää huomenna käyntiin meidän kodin christmas decor tour -postaussarjan 😀 Olen tehnyt kotiimme jouluisia asetelmia sekä yksityiskohtia, joten miksipäs en jakaisi inspiraatio myös täällä! Kuvista voi poimia itselleen kiinnostavimmat ja inspiroivimmat jutut. Mitään tonttuilotulitusta ei ole luvassa, vaan melko hillittyä ja skandinaavista joulutunnelmaa 🙂

 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

 

Mukavaa joulunodotusta kaikille! Minut löydät muuten myös Pinterestistä 🙂

 

Ps. Sisustusliike Nougat järjestää muuten torstaina ja perjantaina Tine K Home:n ja BeckSöndergaard:in ystävämyynnin Vallilassa 😉 Itse aion ainakin piipahtaa paikan päällä, jos pukin konttiin vielä löytyisi jotain pientä 🙂