image.jpg

 

Kyllä on hemmetin kiva, kun saa nukkua hyvässä sängyssä :DD Sitä oppii arvostamaan vasta sitten, kun on tuskaillut selkäkipujen ja huonojen yöunien kanssa tarpeeksi kauan aikaa, tai niin ainakin minulle kävi!

Meiltä on löytynyt jenkkisänkyä ja moottorisänkyä, mutta enemmin tai myöhemmin ne ovat osoittautuneet tyhjäksi arvaksi, ja lopputuloksena on tosiaan saanut kärsiä selkäkivuista. Itse huomasin selkäongelmat heti aamusta, kun tuntui, että selkää piti naksauttaa aamulla useamman kerran, jotta yön aikana tulleet jumit sai avattu. Tosi järkevää ja selkä kiitti varmasti… Olen hehkuttanut aikaisemminkin tuota meidän itse tehtyä eurolavasänkyä, mutta se oikeasti on ollut ihan pirun hyvä! Patjoiksi hankimmin mahdollisimman napakat vaahtomuovipatjat. Tästä voi käydä katsomassa lisää asiaa sänky-projektista 🙂

 

image.jpg

 

Makuuhuone pitää olla sisustukseltaan seesteinen paikka (tämä siis minun mielipide). Vaaleat petivaatteet pitävät tunnelmat raikkaana ja rauhallisena. Pientä jujua sisustukseen on saatu hyllyillä ja tauluilla, sekä rennoilla lukuvaloilla.

 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

 

Jalkopäässä on pieni lipasto/kenkäkaappi, ja sen päällä on usein jotain pientä, kuten viherkasvia ja purnukkaa. Verho löytyy ainoastaan tältä puolen seinää.

 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

 

Minä nukun siis oikein makoisasti 🙂 Mites teillä 😀