image.jpg

 

Kuten aika monessakin kodissa, myös täältä löytyy String Pocket, itse asiassa kaksikin kappaletta. Toinen on vierashuoneessa ja toinen on tämä musta kaveri olohuoneessa. Tykkään paljon noista muovisista sivuplekseistä. Hyllyssä on vähän erilainen lookki kuin mitä perinteisessä String hyllyssä on. 

 

image.jpg

 

Pidän muutenkin paljon seinähyllyistä, sillä niihin on niin kiva tehdä asetelmia eri vuodenaikoina. Koitan pitää asetelmat kuitenkin kevyinä, jotta kodin tunnelmasta ei tulisi liian tavaran täyteinen. 

Kuvassa näkyvät kolme ”marmorista” kolmiota ovat Ferm Livingin koristeita, ja laitoinkin ne hetki sitten roikkumaan olohuoneen sohvan vieressä olevaan valkoiseen oksaan. Vaaleanpunainen timantti on House Doctorin. 

 

image.jpg

image.jpg

 

Ensimmäisessä kuvassa vilahtikin jo pikkaisen makuuhuonetta. Huomenna vilkaistaan pitkästä aikaa sinne. Mitään suurempia muutoksia en makuuhuoneeseen ole pitkään aikaan tehnyt, eikä sinne kyllä tarvitsekaan. Uusi viherkasvi on päässyt lipston päälle, mutta muuten tunnelma on aikalailla sama. Petivaatteilla saa kuitenkin kivasti luotua eri fiilistä makuuhuoneen sisustukseen. Mutta huomenna siitä lisää 🙂

Ja hei! Huomenna on 1.12 eli jee jee, joulu tulee :))))