image.jpg

 

Huonekuusi kuuluu ehdottomasti minun jouluuni. Kuusi sulostuttaa pöydän tai hyllyn päällä, eikä se vie paljon tilaa, varsinkaan jos vertaa oikeaan kuusen. Tämä ei myöskään varise, joten suuri plussa siitä! Itse ostin oman kuuseni pari viikkoa sitten ja se päätyi massiivisen hyllyn päälle, Paolo Roversin julisteen kaveriksi. Laitoin kuusen vielä Tine K:n punottuun koriin ja sen viereen suuren paperitähden. Näyttää oikein kivalta ja sopivan jouluiselta 🙂

 

image.jpg

image.jpg

 

Pöydällä ei vielä ole sen kummoisempaa jouluasetelmaa. Tähtikulhosta löytyy havunoksa ja tarjottimelta kynttilä. Kuusen- ja havunoksia on helppo kerätä ulkoa ja laittaa maljakkoon, jolloin kotiin saa ihanaa tuoksua ja joulutunnelmaa. Olkkarista löytyykin isompi kuusenoksa mustan String-hyllyn päältä. 

 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

 

Tänään on muuten viimeinen päivä äännestää Saleduck Interior Blogger Awardseissa 🙂 Äänensä voi antaa tästä!

Rentoa sunnuntaita!