vaga3.jpg

 

Ajattelin tehdä vielä yhden postauksen Maxinessa järjestetystä Blogger’s Inspiration Day -tapahtumasta. Tässä siis kurkkaus Vagabondin tämän syksyn ja tulevan kevään mallistoon. Saimme kuvauttaa itsemme myös tässä pisteessä ja ajattelinkin lähestyä tätä hieman eri näkökulmasta, eli miltä kuvausten teko näytti ja mistä oli kyse. Lopussa on ihan videopätkä siitä, kun kuvaaja Mikko Toiviainen kuvaa minua ja hänen apumies toimii manuaalisena tuulikoneena :DD Erittäin hauska kokemus, heh! 

 

vaga2.jpg

 

Nämä upeat tapahtumakuvat on ottanut Julian Schröpel, ja kuten näkyy Vagabondin pisteellä kävi aikamoinen kuhina 🙂 Saimme siis tutustua Vagabondin tämän syksyn ja tulevan kevään mallistoon. Minun suosikikseni valikoitui nuo kuvauksissakin näkyvät vaaleat nauhanilkkurit, ja vaalea laukku. Ehkäpä tässä taas vähän toivoo jo vaaleampia sävyjä tämän ulkona vallitsevan pimeyden rinnalle. Nilkkurimalleja olikin runsain mitoin esillä, ja tykästyin tosi paljon useampaankin eri malliin.

Itse olen aikalailla rauhoittunut tuon shoppailun suhteen, lähinnä yritän vain päästä ylimääräisestä eroon. Tämä onkin varsin järkevä ratkaisu, sillä silloin tulee panostettua paljon enemmän laatuun. Aikaisemmin olen panostanut lähinnä vain laukuissa laatuun, mutta tällä hetkellä sama pätee myös kenkiin. Olen myös alkanut käyttää yhä enemmän tennareita, sillä töissä saan käyttää korkkareita ihan tarpeeksi. Onneksi tennarimallit ovat nykyään tosi kivoja ja kevyitä. Myös Vagabondin mallistosta löytyy kivoja tennareita ja niitäkin oli mahdollisuus päästä sovittamaan.

 

vaga1.jpg

 

Alla olevat kuvat ja viedeon pätkä ovat A&A at HoMe-blogin Annan ottamia. Kiitos näistä ja hyvästä seurasta 🙂

 

image.jpg

 

Ja nyt kaikilla on mahdollisuus osallistua Vagabondin järjestämään kilpailuun, jossa on mahdollisuus voittaa 100€ lahjakortti Vagabond Storeen! Näitä lahjakortteja on jaossa pari kappaletta, ja osallistuminen on helppoa! Kilpailun osallistumisaikaa 30.11, joten nyt vain pika pikaa instagramiin 🙂

 

Tutustu Vagabondin kevätmalliston ihanuuksiin Instagramissa löydät ne hashtagin #vagabondindiedays2015 takaa!

Valitse omat suosikkisi, ja regrammaa kuva hashtagilla: #vagabondindiedays2015 #modernvagabond @vagabondshoes

Kaikkien regrammaajien kesken arvotaan kaksi 100€ lahjakorttia Vagabond Storeen!

 

 

Arpaonnea kaikille 🙂

 

* Yhteistyössä Vagabond