image.jpg

 

Rauhallinen aamupala ja sisustuslehdet <3 <3 Oletteko muuten ikinä ostaneet muiden skandimaiden sisustuslehtiä? Ne on iiihania! Kuten vaikka tämä norjalainen Vakre Hjem & Interiør. Sisustuskuvat ovat niin kauniita ja jotenkin myös aika erilaisia mitä on totuttu näkemään Suomen sisustuslehdissä. Vaikka kieltä ei niin osaakkaan, kyllä tuostakin jotain selvää saa :D Ja ne kuvat!! On itseasiassa tosi virkistävää katsella pelkkiä upeita kuvia ja inspiroitua niistä.

 

image.jpg

 

Tämä numero oli joulupainotteinen ja odotankin innolla, että saisin laitettua kotiin jo vähän joulutunnelmaa. Tietysti täällä jo kynttilät palaa ym. mutta esimerkiksi mitään joulutähteä en ole vielä ikkunaan laittanut. Ensi viikolla täällä nimittäin tapahtuu jotain jännää, joten hillitsen vielä joulujutut myöhemmäksi. Huonekuusen olen kylläkin jo hankkinut, mutta en laske sitä varsinaisesti joulukoristeeksi. Ne on nättejä myös joulun jälkeen! 

 

image.jpg

 

Suosittelen poikkeamaan lehtihyllyllä hieman totutusta, niin näkee samalla miten muualla sisustetaan ja eletään. Ainut huono puoli noissa lehdissä on, että ne maksavat pirun paljon, hahaha! Mutta eipä niitä joka kuukausi tarvitse ostaa, ja tämäkin numero oli pikemminkin kirjan paksuinen!

 

Kivoja lukuhetkiä!

 

 

Ps. Tänään ja huomenna on vielä Woodnotesin varastomyynti Kaapelitehtaalla 🙂