image.jpg

 

Täällä juhlittiin muutama viikonloppu takaperin miehen kolmekymppisiä ja tässäpäs hieman kuvasaldoa juhlista. Kävin tuossa äskettäin läpi ottamani kuvat ja kovin antaumuksella näitä kuvia ei sinä iltana oltu otettu 😀 Tarjolla oli tärähtänyttä kuvaa tai kännykkäkuvaa, aaargh! Ylhäällä siis sekoitus niistä, heh! Tärkeintä kuitenkin oli, että hauskaa oli ja porukka viihtyi.

Tarjosimme vieraille pulled pork -hamppareita, pikkusuolaista ja kuppikakkuja. Hampparit oli kätevä puraista naamaan tuollaisista voipaperiarkeista, jolloin onnistui sotkemaan ehkä pikkuisen vähemmän. Punaiset jenkkimukit oli synttärisankarin toive 🙂

Tämä oli kyllä tosi kiva viikonloppu! Meillä oli vieraana noin 20 henkeä ja touhusimme yhdessä kaikkea kivaa koko viikonlopun. Perjantaina oli nämä synttäribileet, lauantaina jääkiekkomatsi ja dinneri, ja sunnuntaina urheilunystäviä hemmoteltiin vielä fudismatsilla.

Huippua oli, iso kiitos!