*Yhteistyössä Instrumentarium ja Indiedays

4bysO7vX-s1DiBAXdWuKuO1TxoyclZSWQ9eYCruMdK8,ia7RVPopFUN1_WJrBWMClEUrVncSaOVF_OLRmn9Gj7A.jpg

Olin viikko sitten pyhäinpäivänä Indiedaysin järjestämässä Bloggers’ Inspiration Day -tapahtumassa yhdessä A&A at Home -blogin Annan kanssa.Tapahtumassa oli mukana useita eri yrityksiä ja toimijoita, ja yksi näyttävimmistä pisteistä löytyi Instrumentariumilta. Pääsimme tutustumaan uuteen Swarovski Heritage-mallistoon. Tämä yksinoikeudelle Instrumentariumille saapuva mallisto on upea ja naisellinen, ja se henkii tyylikästä, sekä ajatonta luksusta. Heritage-kehyksiä koristaa Swarovskin kristallit, jotka antavat säihkettä ja ylellisyyttä klassiseen tyyliin. 

image.jpg

Pääsimme testailemaan laseja ja kuvauttamaan itsemme ammattilaiskuvajaalla! Kaikki kuvat yllä olevaa kuvaa lukuun ottamatta, ovat ammattikuvaan kuvaamia. Kuvauksesta vastasi Tim Kiukas. Oli kuulkaas oikein punaisen matto ja kaikki 😀 Oikein bling bling-tunnelma!

yAOuW-v1ITl1-bo39JWlTIxegfTL_xWKTObvR4eXXpE.jpg

Valitsin itselleni ruskeat pokat, joissa on sivuilla ruskeita Swarovskin kristalleja. Mielestäni lasit sopivat kivasti kasvonpiirteilleni. Kokeilin myös mustia kehyksiä, mutta Instrun tytöt kehottivat valitsemaan kuitenkin ruskeat sangat, ja ne kyllä ovatkin paljon pehmeämmän näköiset vaaleilla kasvoilla. Taitaa olla muuten mun ensimmäisiä naamakuvia täällä blogin puolella :DD Minullahan ei oikeasti ole itselläni laseja, mutta minusta niiden sovittaminen on todella hauskaa! Erilaisilla kehyksillä saa aikaan niin eri tyylejä ja omaa persoonallisuuttaan voi tuoda esiin juuri omannäköisten silmälasien kautta. Itse pidän kovasti hieman suurimmista kehyksistä, mutta kuitenkin sellaisista jotka ei ole liian paksuja. Kuvassa näkyvät kehykset ovat juuri sellaiset mitä tarkoitan 🙂 

hwUJjCTUapaTmYSKD77tP5FgR0auMAoVCu02uugHJKU.jpg

Tapahtumassa kävi aikamoinen kuhina, etenkin juuri Instrumentariumin pisteellä. Kaikki halukkaat kuitenki pääsivät kameran eteen, ja kivaa oli!

InEu5RGpYGbBJoRCxmn4kO1Il1hvJZLAkdh-i5eZjyY,Q37tCIqe7LHBS-5qUlYxJ-BGyV1WJ93RHk34qy8-gPQ.jpg

Instrumentariumin sivuilta näet kaikki mallit ja hinnat. Kannattaa käydä kurkkaamassa koko mallisto, sillä vaihtoehtoja on paljon, ja mielestäni kehyksien hinnat ovat varsin kohtuulliset.

QnueXf6pZYl-rfPJHc5QzzLMLtf3xqYaLCe7UlplBNs,tcYE1ihiASM_FlEP6Oh3RMBLl9YKRZhzBZ4Qj7e812o.jpg