image.jpg

 

Vitra on tunnettu upeista huonekaluistaan ja sisustusesineistään, mutta onpas tarjolla myös hurmaavia sisustustekstiilejä, kuten sisustustyynyjä. Minäkin sain oman pehmoisen Vitran sisustustyynyn suloistuttamaan valkoista keinutuolia. Mikä olisikaan parempi parivaljakko, kuin Charles ja Ray Eamesin suunnittema klassikkokeinutuoli, jonka myös Vitra valmistaa, sekä saman tuotantoperheen sisustustekstiilit! Ja tuo tyyny on vielä niiiiiin kauniin ruskan sävyinen! 

 

image.jpg

 

Löysin sattumalta tyynyn Artekin Aitasta, ja sehän oli pakko ottaa mukaan 🙂 Tuurikseni tyyny oli aika mukavassa alessa, joten sen kummempaa harkinta-aikaa ei tarvinnut, heh! Olen nähnyt muun muassa Stokkalla joitain Vitran koristetyynyjä, mutta mielestäni tämä minun yksilöni on kyllä kaikista hienoin (sori nyt menee vähän kotiin päin, haha). Ehkä tuo sävy on juuri sellainen, että se istuu sisustukseen vuodenajasta riippumatta. 

image.jpg

image.jpg

 

Aika suloinen vai mitä <3