image.jpg

 

Kuvailin olohuonetta hieman toisenlaisesta vinkkelistä, sillä useasti pääosaa esittää sohvan puoleinen seinä. Tykkään kovasti myös tästä kuvakulmasta 🙂 Jotenkin talvinen tunnelma näissä kuvissa <3

 

image.jpg

 

Pöydällä komeilee Tom Dixonin Etch-kynttilälyhty ja musta Tallow-kynttilä. Kynttilät palaakin täällä joka ilta!

 

image.jpg

 

Ostin hetki sitten toisen Iittala Aitio-lokerikon, jolle minulla oli ensin toiset suunnitelmat, mutta lopulta lokerikko löysi tiensä tv-tason päälle. Tai ainakin nyt toistaiseksi. Minusta tämä sopii tähän tosi hyvin! Toinen Aitio-lokerikko löytyykin sitten tuon Normann Copenhagenin Block-pöydän yläpuolelta. 

 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

 

Tällaista kodin tunnelmaa täällä. Eteinenkin on muuten nyt rempattu valmiiksi, joten toivottavasti saisin sen kuvattua myös tänne pika puoliin! Muistakaa muuten käydä äänestämässä blogiani Saleduck Interior Blogger Awards-kisassa! Kisaan pääsee tästä. Hauskaa loppuviikkoa 🙂