image.jpg

 

Jes, löysinpäs vielä musta-valkoiset Menun myllyt! Tai oikeastaan suolamylly ei aivan valkoinen ole, vaan vaaleanharmaa. Anyway, juurikin nämä sävyt ovat loppuneet useasta paikasta, mutta lopulta löysin Vialesta oman settini 🙂 Meidän pippurimylly on ollut ihan surkea, joten oli aika investoida pitkäikäisempään tuotteeseen. Samalla uusiutui sitten myös suolamylly. Hieman jännitti myllyjen toimivuus, mutta useammalta taholta sain kuulla, että nämä ovat oikeasti pirun hyvät myllyt 😀 Ja niin ne ovatkin! Rouhe on just täydellistä, ja sitähän pystyy tietysti säätelemään pyörittämällä myllyn ”korkkia”. 

 

image.jpg

image.jpg

 

On kyllä huomattavasti mukavampi maustaa ruokia, kun pippurimyllyä ei tarvitse hinkuttaa koko päivää, haha! Ja tokihan nuo on esteettisessä mielessä erittäin kauniit <3 Jep, eipä taas muuta kuin kokkailemaan!