Tiesittekö, että COS:in myymälästä saa nykyään myös Hay:n sisustustuotteita! Lueskelin uusinta Deko-lehteä ja bongasin jutun yhteistyöstä näiden kahden brändin välillä. Mahtavaa! En ole nyt hetkeen käynyt Helsingin COS:in myymälässä, mutta nyt kyllä kiinnostaa käydä piipahtamassa. Pidän muutenkin COS:in yksinkertaisesta tyylistä, ja mielestäni on mielenkiintoista, että vaatemerkki ja designbrändi ovat yhdistäneet voimavaransa. 

 

cos1.jpg

cosstores.com

 

Deko-lehdessä myös kerrottiin, että Tomas Alonso on suunnitellut kaksi pikku pöytää yhteistyön kunniaksi. Tyyliltään pöydät ovat taattua HAY:ta. Materiaalina on käytetty puuta ja design on pelkistettyä ja kaunista. Valikoituja Hay:n tuotteita saa ostettua myös COS:in nettikaupasta, jolloin voi kätevästi yhdistää muoti- ja designostokset samaan kertaan.

Ensi kaupunkireissulla siis COS:ille!