image.jpg

 

Ajattelin tehdä oman postauksen upealle Secto-valaisimelle, joka kyllä ansaitsee kauneudellaan oman otsikon. Ostin Secton Octo -valaisimen syyskuussa pidetystä Design Market -tapahtumasta. Kyseessä oli siis Kaapelitehtaalla järjestetty design -tapahtuma, jossa oli eri näytteilleasettajia, ja heillä taas oli myynnissä erikoishintaan olevia tuotteita. Osa tuotteista oli poistoja, kakkoslaatua, tai ihan täyttä priimaa, mutta hinnat olivat kuitenkin huokeammat kuin normaalissa kaupoissa. Tästä pääset kurkkaamaan miltä tapahtumassa näytti ja mitä siellä oli tarjolla 🙂

Joka tapauksessa, itse menin sinne yksi asia mielessa, Secto-valaisin! Ja sainpas tämän upean kaunokaisen matkaani! Voi vitsi, että olen ollut siihen tyytyväinen. On se vaan niin kaunis!

image.jpg

 

Meillä tuo lampun pistokkeen paikka on vähän hassussa kohtaa, joten jouduimme virittelemään lampun pienen mutkan kautta tuohon pöydän ylä puolelle. Mietin ensin, että onkohan valaisin liian massiivinen tähän meidän olohuoneesen, mutta se sopiikin tänne täydellisesti! Mielestäni tuo eurolavapöytä ja Secto ovat oikein toimiva pari. Sain kaveriltani vinkin hankkia valaisimeen sen kaikista viileämmän sävyisen led-lampun, jolloin valon sävy ei ole kellertävä. Koska valaisimen sisälmys on puunsävyinen ja pöytä myös, olisi tavallisesta led/energiasäästö -lampusta tullut aivan liian kellertävä valo meidän sisustukseemme. 

 

image.jpg

 

On se vain niin vimpan päälle! Yksinkertainen on kaunista 🙂

 

image.jpg

 

Mielestäni tämä musta Octo on juuri sopiva meidän sisustustyyliin, ja se tukee mukavasti muuta sisustusta. Mun toinen vaihtoehto olisi ollut valkoinen Octo, mutta onneksi ne olivat jo ehtineet loppua ja sain lopulta tämän mustan. Musta sopii tänne itseasiassa paljon paremmin!

 

image.jpg

 

Eikö ole nätti 🙂 Just muuten huomasin, kun katselin tuota yllä olevaa kuvaa, että kylläpäs sopii hyvin yhteen tuo pyöreä tarjotin ja Octo-valaisin, heh! En ollut edes ajatellut asiaa aikaisemmin, mutta kivasti muodot kohtaavat 🙂