image.jpg

 

Sieltä se Hullut Päivät-kuvasto taas kilahti sähköpostiin! Meikäläinen kurkkasi tietysti heti ensimmisenä kodin tuotteet. Ensimmäiseksi silmään pisti tietysti Jielden ja Artimeden jalkalamput. Tuo Jielde kyllä himottaisi kovasti! Varmasti menevätkin heti kaupaksi! Myös Artimede on ihana, ja Tom Dixoniltakin oli useampi malli kaupan.

 

image.jpg

 

Säilytysratkaisujakin oli useampi tarjolla. Erityisesti String System -seinähylly ja Everyday Designin Porvoo-pöytä ovat mielestäni hyviä vaihtoehtoja, jos sellaisia kotiin tarvitsee.

 

image.jpg

 

Hulluilta päiviltähän tulee perinteisesti aina ostettu niitä Gantin pikkupyyhkeitä, mutta itse olen jo hieman kyllästynyt niihin. Missoni Homen värikkäät pyyhkeet ovat kaunis piristys kylppäriin. Pakko oli poimia mukaan kollaasiin myös Finlaysonin Elefantti-tyynynpäällinen. Se on vaan jotenkin niin söpö 🙂

 

image.jpg

 

Eikö olekin hauska tuo Umbran Toto-säilytyslokerikko! Ihana moderni työkalupakki moneen tarkoitukseen.

 

image.jpg

 

Koska nyt on jo niin pimeää iltaisin, niin tunnelmaa on ihana saada aikaan pehmeillä valosarjoilla. La Case de Cousin Paul -pallovalosarja on todella kaunis. Itseltäni se löytyy vierashuoneesta. Myös Tregrenin kasvipuutarha löytyy meidän keittiöstä ja olen ollut siihen erittäin tyytyväinen! Käytämme kokkailussa paljon yrttejä ja on kiva kun niitä ei tarvitse heittää roskiin, koska ne muuten kuihtuvat niin nopeasti. Tämän kasvipuutarhan avulla olen saanut yrtit kestämään yli kuulauden! Kannattaa harkita 🙂

Tällaisia poimintoja tuli itse tehtyä! Ei muuta kuin paikan päälle hulluttelemaan 🙂