image.jpg

 

Selkeytin hieman tämän olohuoneen hyllyn järjestystä. Eiliseen postaukseen viitaten, minusta alkoi tuntua, että siinä oli liikaa tavaraa.. Block-valaisin pääsi taas käyttöön ja mielestäni se näyttää oikein kivalta harmaata seinää vasten. Sen viereen laitoin pienen viherkasvin, joka ennen roikkui olohuoneen ikkunassa mustassa kukka-amppelissa.

 
 
image.jpg
 

Tykkään tosi paljon rouheasta hyllystämme. Se antaa mukavasti särmää muuhun sisustukseen. Hylly on hankittu Kodin Ykkösestä. Postiluukusta muuten tipahti kodin ykkösen -40% etuseteli, joka olisi voimassa 30.9-1.10. Se on kyllä jo hyvä alennus! Jätän kuitenkin ostokset muille 🙂 Olen hienosti skipannut Finnish Designin ystävämyynnin (ja kyllä poltteli lähteä,  heh!), joka oli viime viikonloppuna Turussa, mutta saas nähdä miten käy, kun Stokkan Hullut Päivät alkaa, hahah 😀 Nyt äkkiä tänne se KonMari-kirja!! Hahah 🙂

 

image.jpg