image.jpg

 

Mielestäni aika yksinkertainen yhdistelmä, Iittala Aitio laatikko ja haamupuu. Molemmat yksinkertaisia ja pelkistettyjä. Viime aikoina onkin tullut vähän sellainen fiilis, että tavaraa ja pikku asetelmia löytyy kodista jo vähän liikaakin. Siksipä yhtenä päivänä aloin siivota kotia ylimääräisistä pikku asetelmista ja viritelmistä 😀 Lisäksi varasin kirpparipöydän, jotta tätä vaate- ja tavaraähkyä saisi jollain lailla siivottua. Sanotaan nyt kuitenkin, että tyylini ei ole menossa täysin minimalistiseksi (ainakaan vielä, heh), mutta nyt on kuitenkin hieman sellainen fiilis, että less is more. 

Kun tuon tuota yllä olevaa tekstiä tässä makustelen, niin se kuulostaa kyllä hieman kliseiseltä. Kyllä on hyvin asiat, kun täytyy ahdistua tavarasta, jonka itse on hankkinut.. Ja nyt tähänkin ahdistukseen on kehitetty hyvinvointi/siivousoppaita, kuten Marie Kondon, Konmari – siivouksen elämänmullistava taika. ”Järjestys ja turhasta roinasta vapautuminen tuovat energiaa, joka parantaa myös elämänlaatua.” -Bazar 

Ja kyllä, haluaisin lukea tuon kirjan. Hieman naurettavaltahan se kuulostaa, mutta tunnustetaan nyt pois. Näillä ajatuksilla kohti viikkoa. Lempeää maanantaita <3