image.jpg

 

Tässäpäs niitä lupaamiani lisäkuvia uudesta Block-tarjoiluvaunusta. Tarkotus oli jo eilen laittaa muutama kuva tänne blogin puolelle, mutta työkiireet pääsivät yllättämään.. Pari päivää sitten julkaisin postauksen jo tästä uudesta ihanuudesta, ja niissä kuvissa on muuten Pherana-valaisimessa valot päällä 🙂 Kuvat pääsee näkemään tästä.

Valaisin sopii mielestäni tosi hyvin yhteen tuon pöydän kanssa! Molemmat näyttävät niin keveiltä ja kauniilta. Muutenkin kunnon alusta ohkaiselle valaisimen jalustalle on plussaa, sillä vanha puulatikko oli aika epätasainen alusta ja valaisin tulikin pari kertaa lattialle. Olenkin joutunut sitä liimailemaan kasaan pariinkin otteeseen. 

 

image.jpg

image.jpg

 

Sisustuslehdet ovat kätevästi käden ulottuvilla ja tykkään muutenkin pitää kauniita lehtiä esillä sisustuksessa. Mulla onkin niitä iso kasa tallessa vierashuoneessa, sillä en raaski heittää niitä pois. Niitä selailemalla saattaa löytää vielä monia uusia inspiraatioita 🙂 

Hauskaa viikonalkua kaikille! Itse ajattelin syventyä seuraavaksi uusimpaan Deko-lehteen 🙂