image.jpg

 

Terveisiä Design Marketista Kaapelitehtaalta! Voi vitsi mitkä marketit taas olikaan!! Jos nyt mietit, että kannattaako käydä vai ei, niin suosittelen ehdottomasti! Ja näin vinkkinä voin sanoa, että kannattaa mennä paikan päälle heti kun Design Market avataan, sillä parhaat menee heti! Minun mukaan lähti upea musta Secton Octo-valaisin, Everyday Designin memo-taulun, Woodnotesin koreja, postereita, kortteja ym. 

Myös Vitralta löytyi oma osasto, ja melkein ostin DSR-tuolin, koska sen hinta oli vain 175€!! Tajusin kuitenkin, ettei meillä oikeasti enää ole tilaa yhdellekään tuolille. Vai olisiko sittenkin… hah hah 😀 

 

image.jpg

 

Ja lopputulos oli siis tämä! Autontakakontissa ikioma Secton Octo-valaisin, mustana. Tuon hinta oli 250€!! Jos nyt siis haluat oman Secton niin kannattaa mennä jonottamaan huomenna paikan päälle, ennen kuin Design Market avataan. Valkoiset ja puun väriset Octot viedään heti käsistä. Niiden hinta on 300€ ja tuo musta tosiaan oli 250€. Pienemmät mallit taisi olla 150 euron molemmin puolin. 

 

image.jpg

 

Toivottavasti vinkeistä oli apua! Hauskaa design viikkoa 😀