image.jpg

 

Laitanpas kuvaa hieman tv-tason ilmeestä. Aika söpö meininki, kun yhdistää betonin vaaleanpunaiseen timanttiin 🙂 Seraxin ruukku on Pinosta, timantti Domdomista ja marokkolaistyylinen laatta Dokkänista. Kirkas tarjotin taas on Kartellin. 

 

image.jpg

 

Kokeilin kaktusta myös telkkarin ylle tauluhyllylle. Sielläkin se on tosi kivan näköinen. Tästä voit katsoa, missä sen paikka ”oikeasti” on. Edellisessä postauksessa on paljon kuvia olohuoneen lipaston asetelmasta ja sen yläpuolella olevista tauluhyllyistä. Kannattaakäydä inspiroitumassa 🙂

 

image.jpg

image.jpg

 

Eilen postista tuli kauan odottamani Normann Copenhagenin Block-tarjoiluvaunu. Se on sitten kyllä niiiin ihana! Väriksi valitsin valkoisen, koska se sopii parhaiten jo olemassa olevaan sisustukseen. Kuvia siitäkin siis tulossa 🙂