image.jpg

 

Ajattelin postailla tähän väliin muutaman asetelmakuvan, vaikkakin kamera on täynnä Barcelona-kuvia 🙂 Reissusta on siis kotiuduttu ja oli ihan huippu matka! Nyt kuitenkin kuvaa olohuoneen lipastolta ja sen tunnelmasta. Olen ihan hullaantunut kaikkiin kaktuksiin. Barcelonan Carrefuristakin löysin niiiiin söpön pikku kaktuksen, mutta järki käski olla pakkaamatta sitä matkalaukkuun, haha 😀 Kaktus ja Uashmaman paperipussi on nyt ”se juttu”, joten tottakai sama löytyy myös meiltä 🙂 

 

image.jpg

image.jpg

 

Hayn vihreä Kaleido-tarjotin löytyi Stokkan alesta. Se on kyllä ihanan pirtsakan värinen! Löysin myös kirpparilta saman kokoisen Kaleidon korallin sävyisenä. Sekin on kaunis. Kirpparilta olen tehnyt myös pari muutakin löytöä, jotka ehdottomasti vaativat näkyvyyttä myös täällä 😀 Koitan pitää kuvauspäivää pika puoliin. 

 

image.jpg

image.jpg

 

Leppoisaa sunnuntaita <3