image.jpg

 

Huomaatteko olohuoneessa jotain uutta? Ihana nahkainen rahi on uusi hankintani olohuoneeseen. Olen miettinyt jo kauan jonkun nätin rahin hankkimista olohuoneeseen, ja lopulta löysin tämän kauniin yksilön Dokkänista. Halusin juurikin tällaisen korkean rahin, jotta siihen saa jalat vaikka sohvalta nostettu. Rahi toimii myös kätevästi keinutuolin kaverina. 

Laitoin rahin, tai toisin sanoen pouffin sisälle vanhoja pyyhkeitä ja lakanoita. Nyt kun rahi on ollut jo jonkin aikaa käytössä, ovat täytteet painuneet vähän jo kasaan, joten lisäpyyhkeitä tarvitaan 🙂 Onneksi en ollut ehtinyt vielä siivota pyyhe-/petivaatekaappia, sillä noinkin pieneen pouffiin menee aika monta pyyhettä ja lakanaa.

 

image.jpg

 

Alla olevassa kuvassa näkyykin, kuinka pouffi on jo hieman kasassa. Söpöltä se näyttää silti! Ja itsehän voi päättää kuinka paljon täytettä tuonne laittaa. Pouffi toimii myös kätevänä vieraspallina 🙂

Olen nähnyt paljon sisustuslehdissä ja blogeissa sellaista matalampaa, hieman pyöreämpää mallia, mutta juuri tällainen korkeampi ratkaisu oli meidän olkkariin just passeli. 

 

image.jpg

 

Kannattaa seurailla instagramia, sillä sinne tulee napsittua aina etukäteen kuvia näistä uusimmista sisustusideoista 🙂 Hauskaa viikkoa!