image.jpg

 

Terveisiä Oulusta! Tämä kesälomalainen on ottanut suunnan kohti pohjoista ja tällä hetkellä loma kulkee rattoisasti Oulussa. Täällä ollaan nautittu vähäisestä auringosta, hyvästä ruuasta ja shoppailusta. Erityisesti odotin piipahtamista torin rannan idyllisissä makasiineissa, joista löytyy myös yksi lempparisisustusliikkeeni Lifestylenordic. Jotain pientä tuliaista ostinkin omaan kotiin 🙂 

Lisäksi uudistettiin äidin kanssa heidän terassia, joka koki tänä kesänä myös laajennuksen. Tässäpä siis kuvia heidän kesäterdestä 🙂 Tunnelmaa terassille saatiin valosarjalla, sekä isoilla pallovaloilla, jotka toimivat aurinkokennoilla. Lisäksi kuvissa näkyvä nurkkaus siivottiin ylimääräisestä romppeesta, ja viherkasvit löysivät uudet paikkansa.

 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

 

Aika pienellä vaivalla ja budjetilla, saatiin tähän terassiin uutta ilmettä. Toki terassin uusiminen ja laajennus on asia erikseen 🙂 Mutta valosarjat tuovat kivasti pientä leikkisyyttä ja tunnelmaa terassille.

 

image.jpg

 

Tälle terassille paistaa muuten aivan upeasti aurinko! Ruokaryhmän toiselta puolelta löytyykin paikka auringonotolle. Vanhat puutuolit saivat uutta ilmettä uusien pehmusteiden avulla. Pehmusteet ostettiin Askosta, ja ne sattuivat olemaan vielä sopivasti alessa 🙂 Pehmusteet olivat tarkoitettu aivan eri mallisille tuoleille, mutta päätimme testata, josko ne sopisivat jo kotoa valmiina löytyviin tuoleihin. Ja sopivathan ne! Ihan täydellisesti! Kyllä kävi hyvä tuuri, sillä äiti jo suunnitteli uusien tuolien hankkimista 🙂 

Lisäksi terassin sivulta löytyy grillaus- ja savustuspiste, sekä suurempi aurinkotuoli, mikäli haluaa kunnolla levyttää auringossa (kuten minä, hah). 

 

image.jpg

 

Täällä loma jatkuu vielä, ja suunta on vielä korkeammalle kohti pohjoista! Ensi viikolla kuitenkin takaisin etelään, ja jes, asuntomessuille 😀