image.jpg

 

Aika monesta blogikodista löytyy tämä Eamesin Rar Rocking Chair ja niin myös täältäkin 🙂 Ajattelin tehdä keinusta ihan oman postauksen, sillä tämä huonekalu on yksi lemppareistani. Kaunis muotoilu, siro olemus ja mukavuus, toteutuvat tässä designtuotteessa täydellisesti. Ei siis ihme, että suosio on ollut suurta. 

Pidän siitä, että huonekalu on ulkomuodoltaan kompakti, sillä se on helppo tuoda pieneen tilaan, ilman että tila menee tukkoon. Meilläkin oli olohuoneessa alunperin Ikean Karlstad-sarjan nojatuoli, mutta sehän oli aivan liian suuri pienehköön tilaan, ja tunnelma olkkarissa oli hieman täyteen ahdettu, ja nojatuoli söi myös tilan avaruutta. Pieni keinu ei blokkaa valoa tai vie liikaa tilaa, ja sopii paikalleen kuin nenä päähän 🙂

 

image.jpg

 

Tykkään sekoittaa sisustuksessa designia, ikeaa, itsetehtyä, vanhaa ym. ”Se tekee siitä sen” 😀 Tokihan Eamesin keinusta saa muutaman satasen pulittaa, mutta itse hankin kalliimmat ostokset säästöjen avulla, tai hyödyntämällä kauppojen aleja, sekä tarjouskuponkeja 🙂 

 

image.jpg

image.jpg

 

Ah, on se vaan niin nätti! Keinuuni en kyllä ikinä kyllästy, ja sitä ei tulla varmasti myymään pois 😀