image.jpg

 

Kävin Helsingin keskustan Stockmannilla kurkkimassa, josko sieltä löytyisi hyviä aletuotteita, sekä muuta kivaa, ja löytyihän sieltä 🙂 Minun silmiini pistävät tuotteet tosin eivät juurikaan olleet alessa, mutta kylläpäs sitä mukaan tarttui kuitenkin jotain pientä. 

Sen verran aikaa viimeisestä Stocka viisiitistä kuitenkin oli, että huomasin sinne tulleen kaikkea uutta ja kivaa, kuten nuo yllä olevassa kuvassa näkyvät La Bruketin tuotteet. Myös kotipuoli oli uudistunut, ja sinne oli saapunut kaikkea ihanaa by Lassenilta!

 

image.jpg

image.jpg

 

Myös ferm livingin kauniita koreja ja tekstiilejä oli tullut myyntiin runsain mitoin. Huomasin myös, että Everyday Designin tuotteita oli saapunut Stockmannin valikoimiin 🙂

 

image.jpg

 

Hirveästi noita aletuotteita ei kodin puolelta enää löytynyt, mutta itse nappasin matkaan mm. Artekin keittiöpyyhkeitä. 

 

image.jpg

image.jpg

 

Lisäksi löysin vihreän Hayn Kaleido-tarjottimen. Ihanan pirtsakka väri! Balmainin hiussuihke ei varsinaisesti ollut alessa, mutta kanta-asiakastarjouksessa kylläkin 🙂

 

image.jpg

 

En ole juurikaan alennusmyynneissä juossut, mutta ainahan sitä tarttuu mukaan jotain pientä 🙂 Toki muutama uusi kesäpaitakin on vaatekaappiin eksynyt, mutta aika maltillisesti on tullut shoppailtua! Vielähän sitä tosin ehtii 😀