image.jpg

 

Vihdoinkin pääsin testaamaan Mikonkadulle avatun uuden hamppariravintolan Friends and Brgrs:in. Täytyy sano, että kovat oli odotukset ja aika hyvin ne kyllä onnistuttiin täyttämään. 

Kun saavuimme tiskille, meille kerrottiin, että ruokia joutuisi odottamaan ainakin sen puoli tuntia. Hyvä, että asia kerrottiin heti, mutta silti minuutit kuluivat tappavan hitaasti, sillä tietysti mulla oli jo ihan kauhea nälkä 😀 

Tasan puolen tunnin kuluttua tiskiltä matkaan annettu laite alkoi päristä, ja pääsimme vihdoin nauttimaan herkullisen näköisistä burgereista. Päädyimme classic burgereihin, ja ne oli kyllä tosi fressit ja maukkaat. Myös ranskalaiset oli tosi hyviä, täysin toistaluokkaa mitä perinteisissä pikaruokaloissa tarjotaan. Ainut miinus tuossa ateriassa oli suolan määrä. Sitä oli kyllä aika paljon. Itse käytän mielestäni aika ronskisti suolaa, että olin oikeastaan aika yllättynyt, että se maistui niinkin voimakkaalta omaan suuhun. Loppua kohden suola ranskalaisissa, hampparipihvissä ja dipeissä tökki jo suht paljon. Tiedä sitten oliko kyse vain yksittäistapauksesta 🙂

 

image.jpg

 

Tykkäsin Friends and Brgrs:in konstailettomasta sisustuksesta. Tunnelma oli mukavan rento ja viihtyisä. Suurin plussa tulee tietysti siitä, että ruokien raaka-aineet ovat laadukkaita ja tuoreita. Paikka suosii paikallisia tuottajia ja pyrkii valmistamaan ruuat mahdollisuuksien mukaan lisäaineettomasti ja alusta loppuun itse. 

 

image.jpg

 

Käykäähän itse testaamassa 😀 Itse tulen kyllä käymään toistekkin 🙂