image.jpg

 

Niin se on juhannus juhlittu, ja nyt katse suuntaa kohti perjantaita ja alkavaa kesälomaa. Ihanaa!!!! Täällä mä vain lasken päiviä 🙂

Olen pitänyt kodin sisustuksen myös kesäisenä, jotta kesätunnelmaa olisi myös täällä sisällä, eikä vain ulkona. Toki myös parveke on saanut kesälookin ja samaa fiilistä loin myös edellisen postauksen kesäkattaukseen. Parvekepostauksiin pääsee tästä sekä tästä, ja kattausinspiraatiota voi kurkata tästä.

Tältä olohuone näyttää kuitenkin nyt, ja siitäpä tässä muutama kuva 🙂 Olen tainnut jossain vaiheessa mainita, että haluaisin muuttaa harmaata seinää vaaleammaksi, mutta nyt taas joutuu harkitsemaan, kun katselee näitä kuvia 😀 Nooh, katsotaan sitä asiaa taas kesän jälkeen 🙂

 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

 

Ajattelin vaihtaa Eamesin keinun alla olevan kangastaljan pieneen mattoon. Suunnitelmissa olisi ostaa pieni valkoinen matto, ja kangasmaalata se jotenkin hauskasti. Tilasin sellaisia painomuotteja, joilla saisi aikaan upeita kuvioita. Täytyy yrittää löytää aikaa tähänkin projektiin, mutt onneksi kohta alkaa kesäloma, niin silloin luulisi olevan aikaa askarrella, heh!

 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

 

Hauskaa alkanutta viikkoa kaikille!!