image.jpg

 

Tässäpäs muutama inspiraatiokuva, jotka sopii loistavasti myös keskikesän juhliin,  kuten juhannukseen. Kattauskuvat noudattavat nyt tätä kotonani meneillään olevaa valkoinen/roosa yhdistelmää, ja jotenkin taas vahingossa tai alitajuisesti, sain saman tunnelman aikaiseksi myös juhlakattaukseeni. Kattauskuvat löytyvät muuten myös Styleroomista, ja lisää kuvia pääset katsomaan tästä 🙂 

 

image.jpg

image.jpg

 

Koivunlehtiä ja oksia oli kattauksessa alunperin enemmän, mutta päädyin kuitenkin hieman karsimaan metsätunnelmaa, sillä ”less is more” 😀 Neilikat kruunaavat lautaset, ja toimivat muutenkin katseen kiinnnittäjänä. Ostan useasti neilikkakimpun kotiini, sillä siitä saa tehtyä niin monta eri kimppua, ja lisäksi neilikat ovat aika kestäviä kukkaisa. 

 

image.jpg

image.jpg

 

Pujotin muutaman pom pomin juuttinaruun, jotta juhlakattauksesta tulisi hieman leikkisämpi 🙂 Mielestäni ne antaa rennon juhlafiiliksen ja on muutenkin tosi kauniit. Toinen vaihtoehto olisi myös laittaa esimerkiksi paperiviiri pöydän ylle, koristamaan juhlakattausta.

 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

 

Kalkkimaalilla maalattu harmaa seinä on ihan täydellinen kontrasti tälle kattaukselle! Saapas nyt kuitenkin nähdä, muuttuuko seinän väri syksyä ja talvea kohti. Olen toisaalta tykännyt hirmuisesti tuosta tummasta seinästä, mutta silloin kun valon määrä ulkona vähenee, niin seinä on yhä tummempi ja tummempi. Varsinkin tuossa ruokailutilassa sen huomaa, sillä siinä ei ole ikkunaa, joka toisi luonnonvaloa. Silloin se on kyllä erittäin pimeä nurkkaus.. Kesäisin taas, kun on aurinko paistaa aamusta iltaan, niin koko asunto kylpee raikkaassa luonnonvalossa, ja seinäkin pääsee enemmän oikeuksiinsa. Mulla on jo pari ajatusta siitä mitä uutta tuohon keksisin, mutta niiden toteutus tulee olemaan vasta syksymmällä tai talvella. Nyt vielä kuitenkin nautin tuosta eläväisestä ja rouheasta tilasta 🙂

 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

 

Hauskaa ja maukasta juhannusta kaikille!