image.jpg

 

Olen pitkän aikaa tykännyt kovasti kaikenlaisista marokko-/intiahenkisistä sisustusjutuista, ja katsellut kuvia ihanista nahkaraheista ja laatoista. Yksi laatta mulla olikin jo kotona, ja se onkin toiminut kivasti esimerkiksi kynttilän alusena. Halusin kuitenkin löytää sellaisia laattoja, joissa olisi kunnolla koukeroista kuviota, mutta kuitenkin vaaleissa väreissä. 

Piipahdin sitten yksi päivä Dokkänissa, ja löysin sieltä tätä ihanaa harmaata laattaa. Ostin yhden kokeeksi ja se koristaakin nyt tv-tasoa. Ajattelin, että laattaa voisi laittaa myös johonkin tiettyyn kohti lattiaa, ilman että sitä välttämättä laastittaisi siihen. Ideoin sellaista, että laatoille tekisi valkoisesta puurimasta sellaisen kehyksen, ja laattojen pohjaan laittaisi vain huopatassuja, jotta ne eivät raapisi lattiaa rikki. Tähän viritelmään riittäisi vaikka vain neljä laattaa neliön muotoon, joka sitten kehystettäisiin kauniiksi niillä puurimoilla. Siihen voisi laittaa päälle esimerkiksi vaikka oliivipuun, tai jonkin muun kasvin. Tätä ideaa on ehkä vähän hankala selittää, mutta oon ihan varma, että siitä tulis tosi hieno! Nuo laatat maksoi vain 7€/kpl, joten ei todellakaan paljoa. 

 

image.jpg

image.jpg

 

Laatat sopivat kivasti myös tuollalailla tason päälle, kuten alla olevassa kuvassa. Tosi siistin näköinen! Jätin varauksen myös sellaiseen pieneen jalkarahiin/pouffiin, toivottavasti niitä tulee vielä lisää. Väriltään rahi olisi sellainen vaalea beige, aivan ihana. Mun harmikseni tietysti se väri oli juuri loppunut :/

 

image.jpg

Kuva: Dokkän

 

Jos nyt vaan taas saan tämänkin laattaidean toteutettua konkreettisesti, niin lopputulos näkyy sitten tietysti heti täällä 😀 Mulla on taas näitä projekteja päällä, niin saas nähdä kuinka kaikkia ehtii toteuttaa, heh! Viimeisin idea oli tilata sellaisia painomuotteja, joilla ajattelin painaa tyynyliinoja sekä maton. Kuviot ovat tietysti marokkolais- /intialaishenkisiä 😀 😀 Muotit ovat mulla jo kotona, joten nyt vaan pitäisi alkaa tuumasta toimeen! Ensin pitää kuitenkin juhlia juhannus pois alta 🙂