image.jpg

 

Eilinen postaus oli tunnelmaltaan aika pastellinen ja pinkki, joten nyt seuraa vähän mustavalkoista tyyliä 🙂 Eilinen postaus koski siis olohuoneen lipastoa ja uutta ihanaa kultaista kirppislöytöä. Tästä pääset kurkkimaan vielä uudemman kerran olohuoneen lipaston ilmettä. Hempeilyn vastapainoksi olohuoneen String-hyllyn asetelma onkin sitten pidetty aika hillittynä.

Mä oon tämmönen ”asetelma-ihminen” ja tykkään puuhailla niiden parissa 🙂 Tämmönen lookki String-hyllyllä nyt siis ainakin jonkin aikaa! 

 

image.jpg

 

Mun pitäisi ostaa sellaista ”marmori”-pintaista dc-fixiä, jolla voisi päällystää mm. tuon peltisen boxin, ja pari Ikean pahvilaatikkoa. Saas nähdä, kun saan sen kontaktimuovin käteen, niin kohta on koko kämppä päällystetty marmorilla, hahah 😀

 

image.jpg

image.jpg

 

 

Curro ei paljo häiriintyny mun kuvailusta, vaan tuossa se hyllyn alla olevassa tuolissa torkuskeli. Ihana söpöliini! Hyllyssäkin oleva Design Letters:in C-muki, on luonnollisesti valittu Curron mukaan 🙂

 

image.jpg