image.jpg

Yhteistyössä Sisustuskauppa.com

 

Kesäkuu etenee jo täydellä tohinalla, ja vielä on edessä paljon ihania kesäjuhlia. Kattaus ja esillepano on mielestäni tärkeää, ja nätti esillepano miellyttääkin kovasti  omaa silmääni, kuten varmasti myös vieraidenkin. Sisustuskauppa.com järjestääkin kesäkisan, jossa palkintona suuri 7 litran juoma-annostelija, sekä 6 kappaletta kannellisia juomalaseja. Kahvalliset juomalasit on minun mielestäni ylisöpöt! Siihen kun vielä yhdistää vaikka pastellinsävyiset tai raidalliset pillit, sekä värikkään kesäjuoman, niin kyllä tulee hymy huuleen 😀 Kesäkisaan pääset suoraan tästä!

Kävin tutustumassa Sisustuskauppa.comin nettisivuihin, ja löysin paljon kauniita tuotteita kesäjuhliin ja varsinkin siihen esillepano puoleen. Nettikaupasta lötyy paljon sisustustuotteita, keittiötarvikkeita, kynttilöitä ym. Kaupassa on meneillään myös kesäale ja lähes kaikki tuotteet ovat alennuksessa. Maalaisromanttisesta tyylistä pitävälle täällä on vaikka mitä! Suoraan sivuille pääset tästä. Alla olevaan kuvakollaasiin keräsin poimintoja kauniista tuotteista, jotka mielestäni sopisivat kivasti kesäkattauksiin!

 

image.jpg

Maren juoma-annostelija / Grace lasipurkki / Lasipurkki kirkas / Maren lasit / Maren lasipurkki / Moment juomamuki

 

Ystävieni häissä oli hauska karkkibuffet, joka näkyy alla olevassa kuvassa. Karkit olivat kauniisti lasipurkeissa ja niistä sai sekoitella oman makuun sopivan karkkitötterön. Lisäksi heiltä löytyi samantyyppinen juoma-annostelija, kuin kesäkisassakin on. Se oli kyllä tosi kätevä ja kivan näköinen. Yllä olevan kuvakollaasin tuotteista saisi myös loihdittua oman hienon kesäbuffetin 🙂 Mielestäni myös nuo juomalasissa olevat ruusut ovat tosi kauniit, mutta kuitenkin helposti toteutettavat. Yhtälailla juomalasien tilalla voi käyttää myös vaikkapa kauniita lasisia kulhoja. Tarvikkeet samantyyppisiin pöytäkoristeisiin löytyy myös Sisustuskaupan verkkokaupasta.

 

karkki.jpg

 

Hauskoja kesäjuhlia kaikille 😀 Toivottavasti säät suosivat kaikkia juhlijoita!