image.jpg

 

Taisin hetki sitten mainitakin, että täällä on tehty parvekkeelle remppaa, joten nyt partsilla puhaltaakin uudet tuulet. Jotain muutoksia tänne vielä saattaa tulla lähinnä tuunailu mielessä, mutta tässäpä nyt kurkistus uuteen parvekkeen sisustukseen. 

Parveke on saanut uusia kalusteita, vanhoja on myyty pois, lattia on öljytty kuultovalkeaksi ja tilasta on tullut avarampi. Tästä voit katsoa miltä parveke näytti ennen. Aika eri tyyli, kuin mitä ennen! Halusin tänne hieman sellaista skandinaavista selkeyttä, mutta kuitenkin fiilistä siitä, että olisi jossain muualla kuin Suomessa 🙂 

 

image.jpg

 

Pidän erityisesti uusista ihanista tekstiileistä, pellavasta ja rauhallisista sävyistä. Oliivipuu ja fiikus antavat hiukan välimerellistä tunnelmaa, mutta tehdastyylinen roikkavalaisin antaa taas hiukan kontrastia hempeilyyn.

 

image.jpg

image.jpg

 

Verhot säilyivät parvekkeen nurkkauksessa, ja pidänkin niistä tosi paljon! Ne antaa kivasti yksityisyyttä, mutta eivät kuitenkaan blokkaa auringonvaloa. Tosin tähän parvekkeelle aurinko ei paista kuin puoli yhteen asti päivällä, mutta eipähän ole sitten niin kuuma sisätiloissa!

 

image.jpg

image.jpg

 

Vanha polyrottinkinen sohva korvattiin itse tehdyllä sohvalla. Selkänojaa tuohon ei erikseen tehty, vaan kasa erilaisia tyynyjä ajaa hyvin asiaa. Patja on hankinttu lastenosastolta, sillä pituutta sillä sai olla vain 140cm. Patjan päälle on laitettu Ikeasta ostettu päiväpeitto, jonka saa helposti pois pesua varten. Vaikka sohva näyttää siltä, että se olisi tehty eurolavoista, niin näin ei kuitenkaan ole. Sahasimme lavoista vain nuo kulmat pois, sillä halusin saada sohvaan hieman enemmän korkeutta. Ilman noita paloja, sohva olisi aikalailla laittian rajassa. Lisäksi sohvan runko ei paina niin paljon, mitä se painaisi jos olisimme käyttäneet kokonaisia eurolavoja. 

 

image.jpg

image.jpg

 

Miltäs näyttää, noin äkkiseltään katsottuna 😀 Mä tykkään ainakin ihan hurjan paljon! Uusi itse tehty sohva on miljoona kertaa parempi kuin vanha polyrottinkinen. Tässä kun voi kunnolla löhöillä ja ottaa vaikka torkut! Nytkin kirjottelen tätä postausta tässä sohvalla kirjoitellen 🙂 Myös lattia näyttää todella upealta, vanhaan verrattuna.

Seuraavassa postauksessa tulee vinkkejä oman sohvan tekoon (ei muuten ole hankalaa!), ja infoa myös parvekkeen puulattian käsittelystä!