unelkylpyhuone.jpg

Kuvat vasemmalta ylhäältä: Aspen, Villeroy Boch, Zocohome (Hamam-pyyhe, Pukkila (laatta), Balmuir, Nougat (riisikori), Zocohome (pikku purkki), Ellos (matto), Aspen

 

Tein Styleroomiin ”Kylppäri kuntoon”-kisan innoittamana albumin, jonne loin muutaman kuvakollaasin nykyisestä ja haaveilemastani kylpyhuoneesta. Jos Styleroomin kuva-albumini kiinnostavat, niin tästä pääset kurkkaamaan niitä, ja tutustumaan muihinkin Styleroomiin jäseniin. Styleroomista löytyy kätevästi kiinnostavia sisustusideoita ja inspiraatiota omaan kotiin. Kannattaa tutustua!

Mutta nyt takaisin tähän kylppärisuunnitelmaan! Unelmien kylpyhuoneeni olisi tilava, valoisa, siellä olisi vaaleat pinnat, sekä korkealaatuiset ja yksinkertaiset kalusteet. Maustaisin kylpyhuonetta tekstiilein, kuten matoilla, punotuilla koreilla, pyyhkeillä ja purnukoilla. Marokkolaistyylinen sisustus tulisi esiin juurikin tekstiilien avulla. Näin kylppärin tunnelmaa saisi vaihdettua aina fiiliksen mukaan.

Yksinkertainen ja kaunis pohja, olisi mielestäni paras valinta kylpyhuoneeseen. Haluaisin kylpyhuoneeseeni mahdollisimman selkeitä ja skandinaavisia linjoja. Mielessä kävi myös marokkolaistyyliset laatat, mutta toisaalta samaa tunnelmaa saa aikaan myös matolla, pyyhkeillä ja muilla sisustustavaroilla.

 

image.jpgKuvat: Pukkila, Aspen

 

Ylhäällä on kolme kuvaa nykyisestä kylpyhuoneestamme. Kylppäri on ihan ok, mutta ei se unelmien kylpyhuone 🙂 Raikkautta tilaan kaivattaisiin, ja ehdottomasti uusi allaskaappo, sekä allas. Säilytystilaa purkeille ja purnukoille saisi olla enemmän allaskaapissa.

 

image.jpgKuvat: Pukkila, Aspen

 

Myös sauna saisi suunnitelmissani uuden ilmeen. Seinistä tulisi kuultavan valkoiset ja lauteet säilyttäisivät puunsävynsä. Tämän muutoksen ajattelin tehdä joka tapauksessa lähiaikoina. Tosin laattoja sainaan ei tule (vaikkakin jos joku ne meille tulisi laittamaan, en panisi kyllä vastaan, heh!), vaan ajattelimme käsitellä saunan lauteet ja seinät saunavahalla. Eli seinistä ja katosta tulee vaaleat, niin että puu kuultaa kuitenkin valkoisen maalin/vahan läpi. Lauteet pysyvät vaalean puunsävyisinä. Eli sellainen skandisauna 😀

 

Ehkäpä vielä joskus saan sen unelmien kylpyhuoneen! Ainakin suunnitelmat on nyt valmiina 🙂