details.jpg

 

Kuten eilen lupailinkin, nyt tulee lisää kuvia meidän makuuhuoneestamme 🙂 Tästä voit käydä katsomassa ennen ja jälkeen-kuvia ja muuta infoa, kuten rosoisen laastiseinän työvaiheista. Tällä hetkellä tunnelma makkarissa on ihanan vaalea, raikas ja seesteinen. Yllä olevassa kuvassa näkyvä päätyseinä on kokenut viimeaikoina sen suurimman muutoksen. Edellisessä postauksesta näkee millainen se on aikaisemmin ollut 🙂 Aikaisemmin seinää hallitsi telkkari, mutta koska se oli niin vähällä käytöllä, niin se myytiin pois. Enkä ole kyllä kaivannut, heh!

 

image.jpg

 

Kapea hylly on hankittu Ikeasta ja on malliltaan Ekby Gällö. Ostimme Ikeasta puulevyn, joka sahattiin kolmeen pienempään osioon ja lopuksi maalasin levyt valkoiseksi. Myös lipasto on Ikeasta, ja siellä säilytetään osa vähemmällä käytöllä olevista kengistä. Alla kuvassa näkyvä taulu on samoiten Ikeasta, mutta sekin on hiottu ja maalattu (samalla sävyllä kuin seinä) uuteen uskoon.

 

image.jpg

 

Seinän pinta on saatu aikaan laastilla ja se on maalattu Tikkurilan maalilla, sävyllä H497 Kaoliini. Ensin ajattelin, että tulikohan tuosta nyt liian vaalea, mutta nyt kun sitä on hetken aikaa jo katsellut, niin tykästyn siihen koko ajan enemmän! Sävy on tosi kaunis ja hillitty.

 

image.jpg

image.jpg

 

Ikean Gällö-hylly osoittautui tosi kivaksi ja tyylikkääksi, joten samaa sarjaa löytyy myös sängyn vierestä, mutta isommassa koossa. Tähän ostimme suoraan leveämmät hyllylevyt, jotta niille saataisiin mahtumaan kirjoja ja pikku tavaroita.

 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

 

Löysin tuon ihanan värikkään maljakon kirpparilta kahdella eurolla! Se sopii kivasti värikkäiden kirjojen kaveriksi 🙂 Jotain muutakin kivaa hyllyille voisi kehittää, mutta toistaiseksi mennään melko pelkistetyllä linjalla.

 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

 

Tällaiselta makuuhuone nyt siis näyttää kokonaisuudessaan! Vähän Ikeaa, vähän itsetehtyä, jotain vanhaa ja jotain uutta! Jos eurolavasänky houkuttelee, niin tästä pääsee suoraan eurolava-postaukseen, josta löytyy vinkit ja ohjeet sängyn tekoon. Esimerkiksi K-rauta myy lavoja 8€ hintaan, mutta olen kuullut, että ainakin jostain päin pääkaupunkiseutua niitä saa myös 4€/lava-hintaan. Omat lavamme saimme ilmaiseksi tuttavaltamme. Nyt kun sängyssä on nukkunut noin puolisen vuotta, niin täytyy kyllä sanoa, että ihan parhaat unet kyllä tulee 🙂 

 

image.jpg