makkari.jpg

 

Nyt seuraa kuvapläjäystä makuuhuoneen muutoksesta nykyiseen muotoonsa. Pikku hiljaa makkari on päivittynyt ja uudet ideat ovat päässeet toteutukseen. Suurin niistä oli tietysti itse tehty eurolavasänky. Tarkemmat ohjeet ja kuvat sängyn tekoon löytyy tästä. Myös harmaa tapetti on vaihtunut valkoiseen, sekä taulut ja hyllyt löytäneet paikkansa seinillä. Uusin hankinta on sängyn oikealla puolella oleva kirjahylly. Kyseessä on Ikean edullinen Ekby Gällö, joka löytyy myös pienempänä versiona toiselta puolen seinää.

Alla olevassa kuvassa näkyy täysin uudistunut osa makuuhuonetta. Tuo seinä onkin ollut mun viimeisin projekti. Seinään levitettiin laasti (samaa mitä keittiön välitilaan) ja se maalattiin Tikkurilan maalilla, sävyllä H497 Kaoliini. Sävy on hieman harmaaseen taittuva, mutta silti aika valkoinen. Just täydellinen 🙂 Pieni lipasto on oikeasti kenkäkaappi, ja sekin on Ikean antia, kuten myös samainen Gällö-hylly. Sahasimme itse hyllylevyt pienemmiksi ja maalasin ne sitten valkoiseksi. Nyt seinä on paljon ryhdikkäämpi ja seesteisempi, ja huomatkaa, telkkari on poissa!

image.jpg

Laasti levitettiin ronskin ottein seinään ja pinta jätettiin tarkoituksella rosoiseksi. Pinta saadaan tuollaiseksi rouheaksi, kun apuna käyttää pesusientä ja lastaa. Eli siis homma toimi ihan samanlailla kuin keittiön välitila-projektissa, mutta laasti kerroksia tähän laitettiin vain yksi.

image.jpg

Alhaalla olevasta kuvasta näkyy kuinka laasti alkaa olla jo suht kuiva. Pinnasta tulee tosi jännä 🙂 Sitten vain pari kertaa maalia päälle, ja se on valmis! 

image.jpg

image.jpg

 

Lähikuvasta näkee miltä seinän tekstuuri näyttää livenä.

image.jpg

 

Lopuksi vielä muutama kuva makuuhuoneen vaiheista. Niin se vaan maku muuttuu 😀

 

image.jpg

 

Ja tältä meillä näyttää nyt! Mun mielestä makkari on paljon valoisampi ja muutenkin freesimpi. Olin alunperin hankkimassa sängynpäätyä, mutta nyt olen todennut, että eipä sänky sitä oikeastaan kaipaakaan. Tulee muuten liikaa kaikkea. Nyt tila pääsee ”hengittämään”, ja fiilis on ilmava. 

 

image.jpg

 

Huomisessa postauksessa on luvassa vielä lisää yksityiskohtia ja kuvia uudistuneesta makuuhuoneesta. Meidän eurolavasänky pääsi muuten Unelmien Talo & Koti-lehden ”lukijan kotona” osioon, ja voitti Olga Temosen – Olgan pullakirjan. Osallistuin kisaan Styleroomin kautta, jossa järjestetään paljon erilaisia sisustuskuva-kilpailuja. Mun profiilia ja kotikuvia pääsee kurkkimaan tästä 🙂