image.jpg

 

Sain vihdoin ja viimein Iittala Aitio-hyllyn paikalleensa seinälle. Ostin hyllyn/lokerikon huhtikuussa Iittalan alesta, josta kerroin tässä postauksessa. Oli hieman hankaluuksia päättää mihin Aition oikein laittaisin, sillä mielessä kummittelee edelleen Varsovasta tuomani hyllyn katastrofi 😀 Hylly nimittäin lyötiin kantavaan seinään viimeisen päälle tukevin ruuvein ja lopulta tulin siihen tulokseen, että eipä se hylly siihen sovikaan! No sitten seinässä oli tietysti kauheat jäljet, joten ei muuta kuin keksimään jotain ratkaisua peittämään tuhot, heh! Sen takia siis ruokapöydän päädyssä komeilee se hemmetin iso taulu 😀 😀 No mutta, tuo taulu ratkaisu on kuitenki paljon parempi, kuin se hyllyviritelmä!

Aitio lokerikko päätyi kuitenkin lopulta Phrena-valaisimen yläpuolelle. Sinne on kiva laittaa esimerkiksi roikkukasveja tai muuta pientä kivaa. Tällä hetkellä hyllystä löytyy tuollainen haamupuu ja puu-ukko 😀 Myös tv:n yläpuolelle tuli pienehkö muratti ja tason päälle toinen viherkasvi. 

 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

 

Iittalan Aitio-lokerikko on kyllä tosi kiva! Hieman harmittaa, etten ostanut myös toista lokerikkoa, jossa olisi ollut matalammat reunat. Se olisi sopinut hienosti vaikka pöydän päälle, ja sinne olisi voinut tehdä esim. pientä asetelmaa. On tuo meidän seinällä olevakin tosi kaunis. Siihen sopisi tosi hyvin sellaiset rönsykasvit, jotka roikkuisivat alaspäin. 

image.jpg

image.jpg

 

Toivottavasti saan nyt pidettyä uudet viherkasvit hengissä! Mulla aina repsahtaa tuo kasteleminen 🙂 Näissä tunnelmissa kohti viikonloppua!