image.jpg

 

Olohuoneessa komeilee uusi kesämatto! Matto on mulla ollut jo hetken aikaa ”varastossa”, mutta laitoin sen nyt viikko sitten paikoilleen. Kyseessä on Kodin ykkösestä hankittu Anno Aatos-matto. Olen jo hetken aikaa suosinut tuollaisia ns. käytävämattoja olohuoneessa, koska ne saa kätevästi sohvan alle, mutta eivät ole turhan leveitä, että ne keräisivät pölyä sohvan alla. En myöskään tykkää, että matto vie liikaa tilaa olohuoneen lattialta, sillä pidän valkoisesta lattiastamme niin paljon, että se saa kyllä reilusti näkyä. Kuitenkin kun koiraperheessä ollaan, niin on kiva, että nelijalkaisen kaverin tassut saavat tukea vauhdikkaassa menossa 😀 

 

image.jpg

 

Vaaleanpunaiset ruusut ovat tämän hetken suosikkikukkani. Ne sopivat vielä niin nätisti tuohon hauskaan rautakoriin.

image.jpg

image.jpg

 

Uusi Annon matto on kätevä siinäkin mielessä, että se on käännettävä! Toinen puoli on harmaa ja nuo päällä näkyvät kuviot ovat valkoiset. Sekin on tosi kivan näköinen, mutta päätin kuitenkin kesän kunniaksi laittaa vaaleamman puolen esille.

image.jpg

image.jpg

 

Tällaista tunnelmaa olohuoneessa siis tällä kertaa 🙂