image.jpg

 

Pääsin kurkkaamaan suomalaisen Everyday Designin kevään ja kesän uutuustuotteisiin ja tässä hieman maistiaisia tulevasta. Sain kutsun aamiaiselle Everyday Designin työhuoneelle Kaapelitehtaalle, ja samalla oli mahdollisuus tutustua uusiin kattaustuotteisiin, ennen kuin ne menevät tuotantoon. Pitkällä pöydällä näkyvät tarjottimet ja lokerikot ovat siis uusinta uutta, ja oli kiva päästä testailemaan ja kertomaan omia fiiliksiä  siitä, mitkä tuotteet tulisi päästä lopulta tuotantoon ja mitkä materiaalivalinnat miellyttävät 🙂 Oli myös kiva treffata muita bloggaagia ja päästä kyselemään suunnittelija kaksikolta jo tuotannossa olevista vanhoista tuotteista, kuin suunnitteilla olevista ideoista! 

 

image.jpg

 

Iso tarjotin oli minun suosikkini näistä vaihtoehdoista. Mielestäni se oli kaikkein monikäyttösin. Isoon tarjottimeen saa kivasti esille esim. pienet naposteltavat, skumppalasit ja saahan siihen tehtyä myös kivoja sisustusasetelmia, vaikka olohuoneen pöydälle! Lokerikot sopivat myös täydellisesti toimistotavaroiksi. Lisäksi kaikista tuotteista löytyy sivuilta kätevät kahvat, joilloin esimerkiksi skumppalasien tarjoilu on helppoa. Laatikoita pystyy myös pinoamaan päällekäin, jolloin saadaan aikaan kivoja kokonaisuuksia ja myös niidensäilytys helpottuu.

 

image.jpg

image.jpg

 

Toki työhuoneelta löytyi myös jo ”vanhat” tuotannossa olevat tuotteet, kuten Tampere tarjoiluvaunu ja Helsinki lehtiteline.

 

image.jpg

image.jpg

 

Kiinnostuin paljon alla olevassa kuvassa näkyvästä seinämemohyllystä. Tuo olisi tosi kätevä eteisessä! Mulla olisi itseasiassa sille jo sopiva paikkakin 🙂 Magneettitauluun voisi laittaa esimerkiksi kivoja sisustuskuvia ja lokerikkoon voisi heittää laskut ym. tarjouskuponkit. 

 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

 

Everyday Design tulee kohta puoliin järjestämään asiakaskyselyn, jolloin kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, mitkä näistä ihanista uutuustuotteista pääsee lopulliseen tuotantoon. Myös kivaa arvontaa on asiantiimoilta tulossa! Kannattaa siis olla kuulolla 🙂