image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

 

Eikös olekin söpöt kukkakimput hyllyn päällä 🙂 Lenkkeiltiin tänään Curron kanssa läheisellä niityllä, ja poimin matkaan muutaman kukkasen kotia koristamaan. Kukkia oli ihan hurjasti, kuten alla olevista kuvista näkyy! Mielestäni kukat sopivat juuri sopivasti pieniin raitaruukkuihin. 

Olen tänään uurastanut vaikka kuinka kauan keittiöremppa-postauksen kanssa, mutta ihan tänään en vielä saanut juttua valmiiksi. Mulle käy useasti niin, että alan värkkäämään yhden kuvan kanssa ihan luvattoman kauan, ja lopulta huomaan, että en ole päässyt asiassa juurikaan eteenpäin ( ja kuvia on tietysti vielä miljoona jäljellä…) hah! Mutta kaikki kuvat on nyt kamerasta purettu, ja parhaat on valkattu, joten nyt vaan kokoamaan kaikki kasaan 🙂 

Mutta nyt on hyvä hetki lähteä viikonlopun viettoo, heissan!

image.jpg