image.jpg

Ylin kuva: Cityshops

image.jpg

 

Nam nam nam ūüôā Jos haluaa hieman erilaista lounaspurtavaa (tai miksei illallistakin), niin kannattaa kokeilla Makki Makkia Bulevardilla. Ravintolan korealainen/japanilainen keitti√∂ tarjoaa herkkuja molemmista keitti√∂ist√§, ja voi mit√§ herkkua! Jos nyt erityisesti lounaasta puhutaan, niin siihen kuuluu kylkeen my√∂s salaatti, misokeitto, kahvi/tee plus keksit.¬†

Yll√§ olevassa kuvassa komeilee minun lounasvalintani, Beef Dol-Sot Bibimbap. T√§m√§ annos koostuu riisist√§, kasviksista, naudanlihasta ja kananmunasta. Herkullinen kokonaisuus tarjoillaan kuumassa padassa, ja tarkoituksena on sekoittaa raaka-aineet kesken√§√§n. Kananmuna kruunaa kokonaisuuden, sill√§ se ”pehment√§√§” maut kivasti yhteen. Lis√§ksi p√∂yd√§st√§ l√∂ytyy soijaa ja kahta eri vahvuista m√§ski√§, joita voi sekoittaa annokseen mukaan. Mun suosikki on se laimeampi m√§ski, jota mulla hurahtaa suuria m√§√§ri√§ joukkoon mukaan ūüėĬ†

Henkil√∂kunta on eritt√§in yst√§v√§llist√§. Esimerkiksi yst√§v√§ni, joka oli jo ehtinyt lounastaa aikaisemmin, yll√§ttyi kun sai eteens√§ kupposen kahvia ja keksej√§, iloisen hymyn kera. Ne olivat talon tarjoamia ūüôā¬†

Makki Makki l√∂ytyy siis osoitteesta, Bulevardi 19 A11, 00120 Helsinki. Ja nyt mullekin tuli n√§lk√§, hah hah ūüėÄ ūüėÄ