image.jpg

Ylin kuva: Cityshops

image.jpg

 

Nam nam nam 🙂 Jos haluaa hieman erilaista lounaspurtavaa (tai miksei illallistakin), niin kannattaa kokeilla Makki Makkia Bulevardilla. Ravintolan korealainen/japanilainen keittiö tarjoaa herkkuja molemmista keittiöistĂ€, ja voi mitĂ€ herkkua! Jos nyt erityisesti lounaasta puhutaan, niin siihen kuuluu kylkeen myös salaatti, misokeitto, kahvi/tee plus keksit. 

YllĂ€ olevassa kuvassa komeilee minun lounasvalintani, Beef Dol-Sot Bibimbap. TĂ€mĂ€ annos koostuu riisistĂ€, kasviksista, naudanlihasta ja kananmunasta. Herkullinen kokonaisuus tarjoillaan kuumassa padassa, ja tarkoituksena on sekoittaa raaka-aineet keskenÀÀn. Kananmuna kruunaa kokonaisuuden, sillĂ€ se ”pehmentÀÀ” maut kivasti yhteen. LisĂ€ksi pöydĂ€stĂ€ löytyy soijaa ja kahta eri vahvuista mĂ€skiĂ€, joita voi sekoittaa annokseen mukaan. Mun suosikki on se laimeampi mĂ€ski, jota mulla hurahtaa suuria mÀÀriĂ€ joukkoon mukaan 😀 

Henkilökunta on erittĂ€in ystĂ€vĂ€llistĂ€. Esimerkiksi ystĂ€vĂ€ni, joka oli jo ehtinyt lounastaa aikaisemmin, yllĂ€ttyi kun sai eteensĂ€ kupposen kahvia ja keksejĂ€, iloisen hymyn kera. Ne olivat talon tarjoamia 🙂 

Makki Makki löytyy siis osoitteesta, Bulevardi 19 A11, 00120 Helsinki. Ja nyt mullekin tuli nĂ€lkĂ€, hah hah 😀 😀