image.jpgDOMDOM: Aleksis kiven katu 30

 

Aikaisemmin tulikin mainittua, että vietin pääsiäistä Tampereella ja tietysti ohjelmaan kuului shoppailua Tampereen sisustusliikkeissä. Tampereella on kyllä mielestäni tosi hyvä tarjonta sisustusliikkeitä ja kyllä otti päähän, kun mulla oli shoppailulakko päällä 😀 Pienen pieni lipsahdus ostolakossa kyllä kävi, myönnettäköön 🙂 

Ensimmäisenä suunnattiina Domdomiin, joka on yksi mun lemppareista! Ihanaa skandi-sisustustavaraa 🙂 Mun mukaan lähti nuo ferm living – paper diamond koristeet. 

Aleksis kiven kadulta löytyy kätevästi useampi sisustusliike. Ihania designaarteita voi hankkia Sisustus ID:eestä. Pari alla olevaa kuvaa ovat juurikin kyseisestä liikkeestä. Ja voihan Jielde, kuinka makea tuo Signal- lamppu olisikaan 😀 

 

image.jpg

image.jpg

SISUSTUS ID: Aleksis kiven katu 13

 

Hieman romanttisempaan makuun löytyy myös tarjontaa Aleksis kiven kadun läheisyydestä. Aleksis kiven kadun loppu päässä sijaitseva Katriina sisustusliike on myös oikein ihana sisustusmyymälä. Näissähän kipaisee kätevästi samalla reissulla 🙂

image.jpgKANTRIINA: Laukontori 6

 

Tila & Ihme tarjoaa niin sisustussuunnittelua, kuin myös runsaan sisustusmyymälän Aleksis kiven kadulla. Liikkeestä löytyy myös tapetteja ja kankaita. Täältä löytyy sisustustavaraa sohvista lamppuihin ja pienempiin sisustustuotteisiin. 

image.jpgTILA & IHME: Aleksis kiven katu 13 LH 4

 

Yllä olevien sisustuskauppojen kiertämisen jälkeen, matka jatkui toiseen suuntaan. Seuraava pysähdyspaikka oli Taito Shop, jossa myydään kotimaisia tuotteita ja kaikkea käsityötavaraa. Täältä löytyy myös ihania pellavatuotteita, kuten pyyhkeitä, liinoja ym.

image.jpgTAITO SHOP: Hatanpään valtatie 4

 

Lähellä Taito shoppia löytyy mun uusi suosikki, Design Boulevard. Täällä sattui olemaan pääsiäislauantaina alet, joten pari ihana design-löytöä tuli sitten tehtyä, yksi Muutolta ja toinen Innolta. 

image.jpg

image.jpgDESIGN BOULEVARD: Hatanpään valtatie 6

 

Sain Design boulevardista matkaan alla olevan Design On Tampere-kartan, johon on merkitty Tampereen erikoisliikkeitä, kahviloita, ravintoloita ja gallerioita. Huomasin, että ei tuohon oltu laitettu läheskään kaikkia sisustusliikkeitä, mutta ihan kivoja vinkkejä kuitenkin! Tässäpä siis muutamia tipsejä Tampereelle 😀

image.jpg

image.jpg