image.jpg

image.jpg

 

Täällä ollaan taas oltu keittiön kimpussa! Nopean alun jälkeen remppavauhti on hieman hidastunut, sillä työaikataulu on vienyt voimia rempan viimeistelystä. Nyt kuitenkin ollaan siinä pisteessä, että keittiö on melkeinpä silikonia vaille valmis! 

Päänvaivaa on tuottanut maalarinteippien poisto kaappien ylätasoista ja liesituulettimen vierestä. Se on kyllä tosi nihkeetä hommaa 😀 Tiesin kyllä, että teipit olisi kannatanu poistaa joka kerta laastin levityksen jälkeen, mutta mutta.. Hah enpä sitten jaksanut 😀 No mutta nyt teipit on poissa ja reunat on siistit (pienen paikkailun jälkeen kylläkin). 

Vielä olisi siis jäljellä uuden silikonin laitto, lamppujen kiinnitys takaisin ja keittiön yläkotelon freesaus dc-fixillä. Huomenna olisi tarkoitus laittaa silikoni paikoilleen, jotta saisi kaikki kahvinkeittimet ym. takaisin omille paikoilleen, ja ruokapöytä olisi taas vapaana käyttöön 🙂 

Nyt kuitenkin ulos ja nauttimaan ihanasta aurinkonpaisteesta!