image.jpg

 

Työhuone/vierashuone on jäänyt aika vähälle esittelylle, ehkäpä siitä syystä, että se on ollut pitkän aikaa ”väliaikaistilassa”. Olen yrittänyt pienin askelin viedä huonetta eteenpäin ja tässä nyt muutama kuvakulma. Ajattelin vielä myöhemmin poimia jostain kuvien kätköistä vanhoja vierashuone kuvia 🙂 

Työpöytä on ostettu Ikeasta, hylly on perusvarmaa String Pocketia ja valaisin on Selettin. Italialaisen designyrityksen Softclamp-lamppu olikin huikea 9€ löytö, joulun aikana pyörivistä ystävämyynneistä. Kynäkotelo on ostettu Tallinnasta, Les Petites design ja vintage-myymälästä. Muistikirja taas on Nougatista ja pienen meikkauspisteen luo Nomess Copenhagen:in säilytyslaatikko. 

 

image.jpg

image.jpg

 

Muokkailen String-hyllyn asetelmia aina aika ajoin. Mielestäni hylly tekee työpöytäpisteestä kokonaisuuden, kun se on heti työpöydän yläpuolella. 

 

image.jpg

image.jpg

 

Heti ikkunan alta löytyy levitettävä sohva, joka onkin vieraiden ahkerassa käytössä 🙂 Sohva on Ikean, kuten myös jalkalamppukin. Tosin lampun varjostimen olen ajatellut uusia toisenlaiseen. Haluaisin siihen sellaisen pellavakankaasta ja kehikosta tehdyn ”beach-style” valaisimen (en kyllä tiedä kutsutaanko niitä ihan tuolla termilä, heh) 🙂 Pitää käydä joku päivä ostamassa tarvikkeet ja alkaa väkertämään sellaista! 

Nuoli-verhot ovat Annon ja sivuilta pilkottavat vitivalkoiset verhot ovat Ikeasta. Halusin tuollaiset paksuhkot ja runsaat verhot, koska kätken tuonne verhojen taaksen silityslaudan ja pari kappaletta kuivaustelineitä. Niitä on tosi kätevä säilyttää tuolla verhojen takana 🙂

 

image.jpg

 

Tällä huoneella on oikeastaan monta nimeä; vierashuone, työhuone ja pukeutumishuone. Täältä löytyy melkeinpä kaikki mun vaatteet, korut ja laukut. Tunnustaudunkin aimoiseksi laukkutytöksi 🙂 Osa niistä on esillä Ikeasta ostetun hyllykön päällä sohvan vieressä, osa seinän toisella puolella olevan lipaston päällä, osa erinäisissä säilytysbokseissa ja loput lipaston laatikoissa 😀 Tykkään pitää laukkuja ja kasseja esillä, sillä ne sopivat hyvin tämän huoneen sisustukseen. Tietysti pitää varoa, ettei aurinko pääse liikaa porottaan ja kellastuttamaan laukkuja. 

 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

 

Pikku jakkara on hankittu samaisista ystävämyynneistä kuin Selettin Softclamp Lamp. Tuoli on samaisen Selettin tuotantoa ja sopii siroutensa puolesta kivasti tuohon työpöydän kylkeen. Jakkara oli todella halpa, vain 15€, joten eipä tarvinnut kauaa miettiä otanko vai jätänkö 🙂 

Tietysti pakollinen Le sac en papier-paperikassi löytyy myös tästä kodista. Mä säilyttelen tuossa ihan vaan villasukkia, heh! Mutta niitä on kertyny mulle aika paljon 😀

Pöydän alla lehtipinoja pitää kurissa Tapio Anttilan Mixrack-teline. Vaihtelen lehtitelineen paikkaa aina aika ajoittain. Aikaisemmin sen paikka oli olohuoneen lipaston vieressä, mutta nyt sillä paikalla on Curron lelulaatikko 🙂 Tästä voit kurkata telineen vanhan paikan ja tästä Curron uuden hienon Ferm living -leikkikorin.

 

image.jpg

image.jpg

 

Tämmöiseltä täällä nyt sitten näyttää, tästä suunnasta katsottuna. Ihan kompakti tila on kyseessä. Toiselta seinältä löytyy vielä lipastoa ja peiliä, sekä sohvan vieressä vasemmalla pilkottavat vaatekaapit. Kyllä täällä ihan kelpaa meikkailla, surrutella ompelukoneella, työskennellä ja vieraiden majailla.