image.jpg

image.jpg

 

Kiertelin äskettäin täällä kodissa kamerani kanssa ja kuvailin yksityiskohtia sieltä sun täältä. Aika kivaa sunnuntain ajanvietettä. Yllä olevat pari ensimmäistä kuvaa ovat vieras-/työhuoneesta. Tämä huone on itseasiassa kokenut hieman muutosta, joten ajattelin tehdä siitä myöhemmin vielä oman postauksen. Ainakin lisää raikkautta on tullut huoneeseen lisää.

Alla olevat kolme kuvaa ovat olohuoneesta, pieniä asetelmia ja yksityiskohtia hyllyjen päällä.

 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

 

Uudet ihanat ”kristalli” lasini ovat löytö viimeisimmältä Oulun reissultani. Torin rannalla, punaisissa aitoissa on sisustusliike Lifestylenordic. Vierailu tuossa kyseisessä pikku putiikissa kuuluu aina vakkarivierailuihini, kun käyn Oulussa. Mikäli en ole aikaisemmin maininnut, niin olen alkujani Oulusta lähtöisin :). Tästä pääset kurkkaamaan aikaisemmin tekemääni postaukseen kyseisestä sisustusliikkeestä. 

 

image.jpg

 

Alla oleva kuva muistuttaa mua pölyjen pyyhkimisestä, hah hah 😀 Nooh, mutta eipä se nyt oo niin justiina! Suutarin kengän lestit ovat mielestäni hauska yksityiskohta hyllyn päällä. Ne on ostettu vanhan tavaran liikkeestä Tammellasta. Myös Sinalco-puulaatikko on ”oikeasti” vanha. Löysin sen Habitare-messuilta viime vuonna. Tarkemmin vielä sanottuna, messujen antiikki-alueen puolelta. Laatikko onkin päässyt takaisin alkuperäiseen tarkoitukseensa, eli pullojen säilytykseen 😀 Mussa näköjään elää pieni keräilijä, sillä myös tuo taustalla näkyvä Louis Vuittonin vanha matkalaukku on ostettu Fredalla sijaitsevasta vintage-liikkeestä. Sitä ei vaan voinut jättää sinne, heh!

 

image.jpg

 

Leppoisaa sunnuntaita!